Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba pasa
  • 04.04.2019. 18:00
  • Kanton 10 (Hercegbosanska županija), Federacija Bosne i Hercegovine, Lištani, Livno

Šarplaninci i tornjaci glavne zvijezde CAC BiH Livno 2019

Pobjednik izložbe u Livnu stječe kandidaturu za prvaka u BiH, a da bi bio proglašen šampionom ljepote u svojoj kategoriji trebaju mu još dva takva naslova na prostoru BiH.

Foto: WikimediaCommons/Dusan Gundelj
  • 537
  • 92
  • 0

Državna izložba pasa "CAC BiH Livno 2019" održat će se 6. travnja na platou Ranča Lištanac – Etno selo Lištani kod Livna s početkom u 10 sati, dok je u 14 sati planirana posebna izložba pasa šarplaninaca, njih 47 te izložba tornjaka, njih čak 54.

Na ovu je izložbu prijavljeno ukupno 206 pasa.  

Pobjednik izložbe u Livnu stječe kandidaturu za prvaka u BiH, a da bi bio proglašen šampionom ljepote u svojoj kategoriji trebaju mu još dva takva naslova na prostoru BiH.

Organizator izložbe, Kinološka udruga "Livno" svoj aktivni rad započela je 2001. godine kada su priredili prvi put državnu izložbu pasa u povijesti livanjske kinologije, a tada je prijavljeno i ocjenjeno preko 100 pasa. KU "Livno" je i dio Kinološkog Saveza Herceg-Bosne te Kinološkog Saveza u Bosni i Hercegovini. 

"Od tada na svakoj od tih izložbi bude prijavljeno oko pedesetak pasmina sa dvjestotinjak pasa gdje od ukupnog broja polovina budu tornjaci i šarplaninca", poručuju iz Udruge, navodi Fena. 


Tagovi

Izložba pasa CAC BiH Livno 2019 Šarplaninac Tornjak


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]