Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 02.02.2015. 09:00

Sarajevo vino fest 2015.

Međunarodni festival vina u Sarajevu ima za cilj promovirati vinsku industriju i kulturu vina, a ove će se godine održati 19. i 20. veljače.

Foto: depositphotos.com
  • 341
  • 16
  • 0

U Sarajevu će se 19. i 20. veljače 2015. godine, u Hotelu Holiday, održati 8. Međunarodni festival vina i gastronomije, koji svake godine okuplja sve veći broj domaćih i inozemnih izlagača vina, kao i proizvođača pekarske, mljekarske i mesne industrije. Festival okuplja i brojne degustatore, novinare koji prate svijet vina ali i veliki broj posjetitelja.

Prošle su godine, osim vinarija iz regije, svoja vina ponudili i vinari iz Španjolske, Portugala, Francuske, Italije, Novog Zelanda te ostalih vinskih zemalja, dok se ove godine očekuje više od 80 izlagača, a svoje su sudjelovanje, osim domaćina, potvrdili vinari iz Hrvatske, Srbije, Kosova, Crne Gore i Slovenije.

Sarajevo vino fest ima za cilj promovirati vinsku industriju i kulturu vina uz promociju turističke i ugostiteljske ponude te proširenje gastro ponude BiH. Osim toga, na ovaj se način nastoji promijeniti image koji BiH ima kada je u pitanju promocija i razvoj sajamskog i festivalskog turizma.

Foto: depositphotos.com; subbotina


Tagovi

Međunarodni festival vina Sarajevo vino fest Vinska industrija Kultura vina Mljekarska industrija Mesna industrija Pekari

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]