Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mostarski sajam
  • 23.03.2017. 18:00

Sajam vina uz pitanje kako do izvoza u Kinu?

U okviru 20. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, u periodu 04 - 08. aprila 2017. godine, održat će se Sajam vina i poljoprivrednih proizvoda zemalja "16+1&" (Kina i zemlje Centralne i Istočne Evrope).

Foto: komorabih.ba
  • 274
  • 14
  • 0

U okviru 20. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, u periodu 04 - 08. aprila 2017. godine, održat će se Sajam vina i poljoprivrednih proizvoda zemalja "16+1" (Kina i zemlje Centralne i Istočne Evrope).

Prvog dana sajma (04.04.2017. godine) će biti održan Okrugli sto na temu "Vina i poljoprivredni proizvodi zemalja 16+1", dok je za drugi dan sajma (05.04.2017. godine) planirano održavanje Poslovnog foruma Kina+16. Organizatori događaja su Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, Asocijacija za promociju poljoprivredne saradnje Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope (APACCCEEC) i Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine.

Prema programu događaja, Okrugli sto na temu "Vina i poljoprivrednih proizvoda zemalja 16+1" uključuje prezentacije i diskusiju o industriji vina u BiH i zemljama Centralne i Istočne Evrope, uvoznim i izvoznim propisima, te mogućnostima izvoza vina iz ovih zemalja u Kinu, dok se Poslovni forum sastoji iz dvije tematske cjeline: Projekat "16+1 Logistički hub e-trgovine" u Kini i zemljama Centralne i Istočne Evrope i Projekat "16+1 Demonstracija modernog poljoprivrednog parka" u Kini i zemljama Centralne i Istočne Evrope.

Vanjskotrgovinska komora poziva bh. kompanije i asocijacije iz poljoprivredno-prehrambenog sektora koje su zainteresovane za učešće na Okruglom stolu i Forumu, da iskoriste priliku i pridruže se skupu, i u direktnom dijalogu sa potencijalnim partnerima rade na realizaciji svojih poslovnih planova.

Kontakt osoba za iskazivanje namjere učešća je Ivana Knežević (tel: 033 566 237). Popunjen prijavni obrazac, sa obaveznom naznakom događaja na kojem se želi učestvovati ( okrugli sto i/ili forum), potrebno je dostaviti najkasnije do 27.03.2017. godine na e-mail: ivana.knezevic@komorabih.ba ili na fax: 033 566 239.

Prijavni obrazac pronađite u dokumentu ispod teksta.

Foto: komorabih.ba


Dokumenti


Tagovi

Sajam vina Mostarski sajam Izvoz Kina


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.