Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 21.07.2016. 10:57

Sajam ruralnog stvaralaštva u Tarevcima

U okviru Sajma, u subotu 23. jula 2016. godine održava se izložbeno-prodajni dan poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, sa smotrom kulturno-umjetničkih društava iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Foto: opz-tarevci.ba
  • 165
  • 6
  • 0

Opšta poljoprivredna zadruga Tarevci p.o. iz Tarevaca, opština Modriča, u saradnji sa Nezavisnim biroom za razvoj Modriča, Udruženjem 4T Tarevci-Modriča i Udruženjem "Povratak, posao i opstanak u modričkoj regiji" organizuje VII. međunarodni sajam ruralnog stvaralaštva Tarevci 2016. Sajam će se održati 21.07 (četvrtak), 22.07 (petak) i 23.07 (subota) 2016. godine.

U okviru Sajma, u subotu 23. jula 2016. godine održava se izložbeno-prodajni dan poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, sa smotrom kulturno-umjetničkih društava iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U okviru sadržaja programa toga dana će biti dvije svečanosti: stavljanje u funkciju proizvodnih kapaciteta I faze Agro-biznis centra Tarevci te otvaranje VII sajma ruralnog stvaralaštva Tarevci 2016.

Foto: opz-tarevci.ba


Tagovi

Tarevci Sajam Međunarodni Ruralno stvaralaštvo Modriča


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.