Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Općina Tešanj
  • 28.04.2016. 19:00

Sajam privrede Biznis 2016.

U organizaciji Udruženja privrednika Biznis centar Jelah-Tešanj, Sajam privrede održat će se od 19. do 22. maja na lokalitetu Kraševo bb – Carina.

Foto: Općina Tešanj
  • 74
  • 3
  • 0

Već 12. sajam privrede Tešanj 2016., u organizaciji Udruženja privrednika Biznis centar Jelah-Tešanj održat će se od 19. do 22. maja na lokalitetu Kraševo bb - Carina. Primarni cilj Sajma je razvijanje poslovnih aktivnosti i porast privrednih investicija u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da preraste u jedan od najznačajnijih domaćih sajmova.

Kako kažu, uspješna formula koja je utvrđivana tokom jedanaest prethodnih Sajmova neće se promijeniti ni ove godine te će se i ovaj put okupiti veliki broj domaćih poslovnih subjekata, ali istovremeno i značajan broj domaćih i stranih investitora te privrednika. Također, očekuju značajnu posjetu, ali i podršku inostranih diplomatskih predstavništava, inostranih poslovnih udruženja te neizostavno predstavnika svih nivoa domaće vlasti.

Foto: Općina Tešanj


Tagovi

Tešanj Sajam privrede Udruženje privrednika Biznis centar Jelah


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.