AgroKlub.ba

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Sajmovi & događanja » Sajam prehrane i pića u turskoj Antalyji

Sajam prehrane i pića u turskoj Antalyji

Anfas Food Products

Sajam prehrane i pića u turskoj Antalyji

Datum: 10.01.2017. 10:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

24. Anfas Food Product, međunarodni specijalizirani sajam prehrane i pića, održat će se od 15. do 18. veljače u Antalyji, u Turskoj.

24. Međunarodni specijalizirani sajam prehrane i pića Anfas Food products 2017, najveći je i najprestižniji sajam u Antalyji i cijeloj Turskoj. Mjesto je to na kojemu su prošle godine turski proizvođači hrane, ali i 178 međunarodnih tvrtki iz 35 zemalja, izložili svoje proizvode i usluge. Organizatori isto očekuju i ove godine.

Naime, 24. Anfas Food Product održat će se od 15. do 18. veljače u Antalyji i "pokriti" mediteransku hranu i pića, mliječne proizvode, voće i povrće, ambalažu i pekarske proizvode... U okviru sajma održat će se "Buyer Mission Program". Programom je predviđen brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.

Učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Poznavanje jednog od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) je obavezno. Također, učesnici trebaju posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresirani za učešće potrebno je da popunjen aplikacioni formular (dokument se nalazi ispod teksta) dostave Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu na broj faksa: 033/ 208 562 ili putem e-maila: saraybosna@ekonomi.gov.tr, nakon čega će iz turskog ureda biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće.

Foto: Facebook/AnfasFoodProducts

Broj pregleda članka: 248; Uspješnost članka: 15.4

Tagovi: Turska, Sajam prehrane i pića, Anfas Food Products, Antalyja

Ključne riječi članka: sajam, prehrane, i, pica, u, turskoj, antalyji, proizvode, antalyji


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!


Dokumenti Sajam prehrane i pića u turskoj Antalyji

Aplikacioni formular

Aplikacioni formular
veličina datoteke: 0.13 MB