Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Anfas Food Products
  • 10.01.2017. 10:00

Sajam prehrane i pića u turskoj Antalyji

24. Anfas Food Product, međunarodni specijalizirani sajam prehrane i pića, održat će se od 15. do 18. veljače u Antalyji, u Turskoj.

Foto: Facebook/AnfasFoodProducts
  • 299
  • 13
  • 0

24. Međunarodni specijalizirani sajam prehrane i pića Anfas Food products 2017, najveći je i najprestižniji sajam u Antalyji i cijeloj Turskoj. Mjesto je to na kojemu su prošle godine turski proizvođači hrane, ali i 178 međunarodnih tvrtki iz 35 zemalja, izložili svoje proizvode i usluge. Organizatori isto očekuju i ove godine.

Naime, 24. Anfas Food Product održat će se od 15. do 18. veljače u Antalyji i "pokriti" mediteransku hranu i pića, mliječne proizvode, voće i povrće, ambalažu i pekarske proizvode... U okviru sajma održat će se "Buyer Mission Program". Programom je predviđen brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.

Učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Poznavanje jednog od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) je obavezno. Također, učesnici trebaju posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresirani za učešće potrebno je da popunjen aplikacioni formular (dokument se nalazi ispod teksta) dostave Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu na broj faksa: 033/ 208 562 ili putem e-maila: saraybosna@ekonomi.gov.tr, nakon čega će iz turskog ureda biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće.

Foto: Facebook/AnfasFoodProducts


Dokumenti


Tagovi

Sajam prehrane i pića Anfas Food Products Antalyja Turska


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]