Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EIMA International
  • 06.11.2016. 14:00

Sajam poljoprivredne tehnike EIMA

Od 9. do 13. novembra u Bologni održava se međunarodni sajam poljoprivrede Eima International.

Foto: eima.it
  • 188
  • 8
  • 0

Tehničke inovacije su ključ sajma EIMA International, posvećenog poljoprivrednoj mehanizaciji u organizaciji FederUnacoma od 9. do 13. novembra u Bologni, u Italiji. Na sajmu će svjetski poznati proizvođači poljoprivrede i opreme predstaviti najnovija tehnička dostignuća čija primjena u poljoprivrednoj proizvodnji zadovoljava suvremene standarde.

890 izlagača, predstavnika specjalizirane industrije iz 37 država, predstavit će svoje djelatnosti na salonu u četiri paviljona.

Natjecanje Nova tehnika je tradicionalni dio sajma u Bologni na kojem proizvođači poljopivrednih strojeva premijerno predstavljaju inovativna tehnička rješenja. Natjecanje iz godine u godinu animira veliki broj proizvođača opreme što se uočava kroz sve veće investicije u dizajn i razvoj. To je potvrđeno i prijavama za ovogodišnje natjecanje, na kojem sudjeluje 141 tvrtka u raznovrsnim kategorijama. Stručni žiri sajma izabrao je kao najbolje 25 rješenja tehničkih proizvoda i 53 u sektoru tehnologija.

Foto: eima.it


Tagovi

EIMA Bologna Sajam Mehanizacija


Autorica

Verica Matić

Više [+]

Administratorica na Agroklubu. Magistar je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.