Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mersin Agrodays 2017
  • 13.01.2017. 10:00

Sajam poljoprivrede i prehrane u Mersinu

Mersin Agrodays 2017, 12. međunarodni Sajam poljoprivrede, prehrane i stočarstva, održat će se od 22. do 25. februara u Mersinu, u Turskoj.

Foto: Facebook/CNR Mersin Tarım
  • 251
  • 12
  • 0

12. međunarodni Sajam poljoprivrede, prehrane i stočarstva - Mersin Agrodays 2017, održat će se od 22. do 25. februara u Mersinu, u Turskoj. Sajam u Mersinu je jedan od najvažnijih poljoprivrednih sajmova u Turskoj i mjesto je susreta profesionalnih proizvođača.

Ulaganja u poljoprivredni sektor kao i broj izlagača i posjetitelja povećavaju se svake godine u tom mjestu gdje se poljoprivredna proizvodnja godišnje povećava i do 50%! Ekonomija Mersina oslanja se na poljoprivredu, trgovinu, industriju, sveučilište i turizam.

U okviru sajma održat će se "Buyer Mission Program". Programom je predviđen brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.

Učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) svakog programa biće plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Poznavanje jednog od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) je obavezno. Također, učesnici trebaju posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresirani za učešće potrebno je da popunjen aplikacioni formular (dokument ispod teksta) dostave Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu na broj faksa: 033/ 208 562 ili putem e-maila:saraybosna@ekonomi.gov.tr, nakon čega će iz turskog ureda biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće.

Foto: Facebook/CNR Mersin Tarım


Dokumenti


Tagovi

Mersin Agrodays Sajam Prehrana Stočarstvo Turska


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.