Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 23.09.2016. 10:00

Sajam hrane, pića i pakovanja u Istanbulu

11. internacionalni sajam hrane i pića Istanbul Food-tech 2016 i 22. internacionalni sajam pakovanja - Eurasia Packaing fair održava se od 2. do 5. novembra 2016.

Foto: foodtecheurasia.com
  • 156
  • 4
  • 0

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Adonis Group i Tuyap fairs poziva sve zainteresovane kompanije da u periodu od 02.do 05. novembra 2016. godine posjete 11. internacionalni sajam hrane i pića Istanbul Food-tech 2016 i 22. internacionalni sajam pakovanja - Eurasia Packaing fair.

Sajam će omogućiti razmjenu iskustva i novih pristupa u oblasti industrije pakovanja, hrane i pića.

Posjetioci sajma imat će priliku da vide plastične, kartonske, staklene i papirne ambalaže, ljepila, izolacione materijale, ljepljive trake, pakovanje i dizajn, skladištenje, logistiku, transport, mašine za pečate, mašine za etiketiranje, mašine i opremu za pakovanje, mašine i opremu za pakovanje pića i hrane itd.

Organizator pokriva troškove smještaja sa doručkom za dvije noći (hotel sa 4 ili 5 zvjezdica), ulazak na sajam, transfer od hotela do sajma. Posjetilac ima obavezu da plati svoje putne troškove.

Sajam mogu da posjete samo dva predstavnika jedne kompanije.

Prijave slati najkasnije do 17.10.2016. godine na: adonis@adonis.com.mk ili stanislava.sorajic@komorabih.ba ili putem faxa na broj 033 214 292.

Foto: foodtecheurasia.com


Tagovi

Sajam pića i hrane Istanbul Pakovanje Istanbul Food-tech


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.