• Naše je bolje
  • 09.12.2019. 09:30
  • Bijeljinska regija, Republika Srpska, Bijeljina

Sajam domaćih proizvoda "Naše je bolje" u Bijeljini

Na sajmu će učestvovati izlagači iz cijele Republike Srpske koji će imati priliku da predstave svoje proizvode i promovišu svoj brend.

Foto: Pixabay/Hans
  • 131
  • 19
  • 0

Ministarstvo trgovine i turizma organizuje u ponedjeljak, 16.12.2019. godine, Sajam domaćih proizvoda "Naše je bolje", koji će biti održan u hotelu "Ras", u Etno-selu "Stanišići", u Bijeljini.

Na sajmu će učestvovati izlagači iz cijele Republike Srpske koji će imati priliku da predstave svoje proizvode i promovišu svoj brend. Ministarstvo trgovine i turizma obezbijedit će štandove na kojima će privrednici moći da predstave svoju ponudu koja će biti prodajnog karaktera. Sajam će biti otvoren za sve posjetioce u periodu od 11.00 do 20.00 časova, stoji u saopštenju na stranicama Vlade RS. 

Sajam se organizuje u okviru realizacije kampanje "Naše je bolje" koju Ministarstvo trgovine i turizma kontinuirano provodi s ciljem promocije domaćih proizvoda i jačanja privrednih aktivnosti u RS. U proteklom periodu održane su konferencije posvećene brendiranju domaćih proizvoda širom RS, realizovane su aktivnosti na promociji domaćih brendova i objavljeno je osam brojeva biltena "Najbolje iz Srpske" u kojima su predstavljena najuspješnija preduzeća u Republici Srpskoj.


Tagovi

Naše je bolje Najbolje iz Srpske Prodajnog karaktera


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je hobi vrtlarica s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ah to ljeto... bez obzira na pandemiju uživajte u prirodi... #jezero #Čovićpolje