• Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan
  • 02.09.2017. 13:00

Sajam ambalaže i opreme - sve za prehrambenu industriju

16. Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan biće održani u Beogradu od 13. do 15. septembra.

Foto: Beogradski sajam / Facebook
  • 195
  • 11
  • 0

Međunarodni sajmovi ambalaže i opreme biće održani od 13. do 15. septembra na Beogradskom sajmu u halama 1 i 4.

Sajam ambalaže

Packtech Expo Balkan je Međunarodni sajam ambalaže, mašina za pakovanje i opreme za prehrambenu industriju. Ovo je veoma posjećena manifestacija, jer su za nju zainteresovani predstavnici svih privrednih grana.

Pored opreme i aparata koji se koriste u prehrambenoj industriji, predstavljaju se i mašine i oprema za pakovanje, namjenjeni svim industrijskim granama. Sajam je prepoznatljiv i po najraznovrsnijoj ambalaži, izrađenoj od različitih materijala - papira, kartona, ljepenke, metala, stakla, drveta i tekstila.

Sajam opreme

Cool & Fruveg Expo Balkan je Međunarodni specijalizovani sajam rashladne opreme, klimatizacije, ventilacije i opreme za grijjanje i preradu voća i povrća.

U COOL segmentu predstavljaju se rashladne vitrine i komore, agregati, oprema za klimatizaciju i ventilaciju, tuneli za zamrzavanje, rashladne centrale, hladnjače i bijela tehnika. Klijentima se pruža logistička podrška i usluge u vezi sa montažom i servisiranjem.

Učesnici FRUVEG segmenta izlažu mašine i opremu za gajenje, branje, pranje i preradu voća i povrća, etiketiranje, barkodovanje i mjerenje, kontrolu kvaliteta. U ponudi su i plastenici, staklenici i sušare.

Foto: Beogradski sajam / Facebook


Autorica

Aleksandra Kekić

Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi