AgroKlub.ba

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Sajmovi & događanja » Sajam ambalaže i opreme - sve za prehrambenu industriju

Sajam ambalaže i opreme - sve za prehrambenu industriju

Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan

Sajam ambalaže i opreme - sve za prehrambenu industriju

Datum: 02.09.2017. 13:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

16. Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan biće održani u Beogradu od 13. do 15. septembra.

Međunarodni sajmovi ambalaže i opreme biće održani od 13. do 15. septembra na Beogradskom sajmu u halama 1 i 4.

Sajam ambalaže

Packtech Expo Balkan je Međunarodni sajam ambalaže, mašina za pakovanje i opreme za prehrambenu industriju. Ovo je veoma posjećena manifestacija, jer su za nju zainteresovani predstavnici svih privrednih grana.

Pored opreme i aparata koji se koriste u prehrambenoj industriji, predstavljaju se i mašine i oprema za pakovanje, namjenjeni svim industrijskim granama. Sajam je prepoznatljiv i po najraznovrsnijoj ambalaži, izrađenoj od različitih materijala - papira, kartona, ljepenke, metala, stakla, drveta i tekstila.

Sajam opreme

Cool & Fruveg Expo Balkan je Međunarodni specijalizovani sajam rashladne opreme, klimatizacije, ventilacije i opreme za grijjanje i preradu voća i povrća.

U COOL segmentu predstavljaju se rashladne vitrine i komore, agregati, oprema za klimatizaciju i ventilaciju, tuneli za zamrzavanje, rashladne centrale, hladnjače i bijela tehnika. Klijentima se pruža logistička podrška i usluge u vezi sa montažom i servisiranjem.

Učesnici FRUVEG segmenta izlažu mašine i opremu za gajenje, branje, pranje i preradu voća i povrća, etiketiranje, barkodovanje i mjerenje, kontrolu kvaliteta. U ponudi su i plastenici, staklenici i sušare.

Foto: Beogradski sajam / Facebook

Broj pregleda članka: 186; Uspješnost članka: 10.3

Tagovi: Packtech Expo Balkan i Cool & Fruveg Expo Balkan

Ključne riječi članka: sajam, ambalaze, i, opreme, sve, za, prehrambenu, industriju, opreme, sajam, ambalaže, sajam ambalaže


Aleksandra Kekić

Svi tekstovi autora

Autorica Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena deviza: Ko smije taj može, ko ne zna za strah taj ide naprijed.