Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam AGROKOS
  • 04.08.2018. 13:00

Sajam AGROKOS - najveći sajam poljoprivrede na Kosovu!

B2B platforma za 365 dana, dva paviljona s proizvodima Bio i Halal, brojni izlagači, tek je dio onoga što se sprema. Vidimo se na sajmu AGROKOS?

Foto: Sajam AGROKOS
  • 145
  • 12
  • 0

Već 18. Međunarodni sajam AGROKOS, ujedno i najveći sajam agrobiznisa na Kosovu te ključ promocije domaćih proizvoda, ove godine dolazi s najvećom inovacijom za sve izlagače - B2B platformom za 365 dana. Ova platforma ima za cilj pomoći svim poduzećima tijekom cijele godine u proširenju na domaćem tržištu, ali i u pronalasku partnera u inozemstvu.

"Pripreme za sajam AGROKOS, koji će se održati od 17. do 19. oktobra u Palači mladih u Prištini, već su započele. Kao najveći sajam u poljoprivredi, AGROKOS je poznat po promociji domaćih proizvođača i velikom prisustvu inozemnih tvrtki. Takva prisutnost tvrtki u tako zahtjevnom poslovnom prostoru nema drugog načina ostvarivanja, osim povećanja broja klijenata izlagačkih tvrtki, novih poslovnih partnerstava i rast prodaje općenito, ne samo na Kosovu, već i šire", najavljuju organizatori. 

Još jedna inovacija očekuje vas na ovogodišnjem AGROKOS sajmu. Riječ je o dva paviljona s proizvodima Bio i Halal. Svi obožavatelji ovih namirnica, koji posjete sajam, imat će priliku kušati ih i upoznati se s njihovim pozitivnim učincima na tijelo.

U sklopu ovogodišnjeg AGROKOS sajma također će se održati radionice na kojima će se raspravljati o temama od interesa za izlagače kako bi se povećala njihova kontinuirana kvaliteta.

Sajam AGROKOS tijekom svih ovih godina pridonio je poticanju razvoja poljoprivrede neizbježno pridonoseći gospodarskom razvoju zemlje i stvaranjem novih radnih mjesta odnosno smanjenju nezaposlenosti.


Tagovi

Agrokos Sajam Priština Kosovo


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.