Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 05.05.2017. 10:15

S Agroklubom na novosadski sajam!

Osvojite po dvije ulaznice za 84. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu!

Foto: Agroklub
  • 2.992
  • 398
  • 0

Agroklub vas i ove godine, u suradnji s Novosadskim sajmom, vodi na 84. Međunarodni poljoprivredni sajam. Ukoliko želite biti dio jednog od najvećih događaja u sektoru poljoprivrede u ovom dijelu Evrope, prijavite se i osvojite ulaznice. Dijelimo 10 x 2 ulaznice.

Međunarodni poljoprivredni sajam održat će se ove godine od 13. do 19. maja u Novom Sadu. Biti će predstavljeno oko 1.500 izlagača koji dolaze iz 60 zemalja. Zemlja partner ove godine je Bosna i Hercegovina. Najavljene su kolektivne izložbe iz ove zemlje, kao i iz Italije, Nizozemske, Mađarske, Austrije, Češke, Španjolske, Kine i Francuske. Jedan je od ključnih sadržaja ove manifestacije Izložba mehanizacije. Ona će se prostirati na više od pola otvorenog izložbenog prostora Sajmišta.

Kako do ulaznica?

Agroklub će razveseliti deset najsretnijih čitatelja s besplatnim ulaznicama za dvije osobe, a sudjelovati mogu svi ispunjavanjem kratkog prijavnog obrasca ispod članka. Prijave traju do srijede 10.05. ujutro (09:00h), a dobitnici će biti izvučeni slučajnim odabirom (random.org).

Sretni dobitnici će biti obaviješteni putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na sajam biti će potrebno na glavnom ulazu predočiti osobnu/ličnu kartu.

Sretno i vidimo se na 84. Međunarodnom Poljoprivrednom sajmu!

Foto: Agroklub


Tagovi

Sajam Novi Sad Ulaznice


Autorica

Verica Matić

Više [+]

Administratorica na Agroklubu. Magistar je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.


Partner