Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podjela ulaznica
  • 07.05.2016. 12:00

S Agroklubom na novosadski sajam!

Agroklub će razveseliti pet najsretnijih čitatelja s besplatnim ulaznicama za dvije osobe, a sudjelovati mogu svi čitatelji portala koji ispune kratki aplikacijski obrazac ispod članka.

  • 832
  • 41
  • 0

Agroklub Vas, u suradnji s Novosadskim sajmom, vodi u Novi Sad na međunarodni Poljoprivredni sajam! Ukoliko želite biti dio najvećeg međunarodnog poljoprivrednog sajma u regiji, čak 83. po redu, možete osvojiti 5 x 2 ulaznice.

Ovogodišnji 83. međunarodni Poljoprivredni sajam bit će održan od 14. do 20. maja. Kao dio pratećeg programa najimpozantnija će biti izložba poljoprivredne mehanizacije. Novost na ovogodišnjem sajmu je to što će posjetioci moći da vide traktore i priključne strojeve u radu. Istovremeno se upoznati sa najnovijim dostignućima svjetskih brendova u oblasti pogonskih poljoprivrednih strojeva, kombajna, priključnih strojeva i opreme. Naime, više od 50% ukupnog otvorenog prostora na sajmu bit će pokriveno poljoprivrednom mehanizacijom.

Kako do ulaznica?

Agroklub će razveseliti pet najsretnijih čitatelja s besplatnim ulaznicama za dvije osobe, a sudjelovati mogu svi čitatelji portala koji ispune kratki aplikacijski obrazac ispod članka. Prijave traju do četvrtka, 12. maja, ujutro do 9 sati, a dobitnici će biti izabrani slučajnim odabirom (Random.org).

Sretne dobitnike ćemo obavijestiti putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na sajam dobitnicima će trebati osobna iskaznica koju će pokazati na glavnom ulazu.

Sretno i vidimo se na 83. Međunarodnom sajmu u Novom Sadu!


Tagovi

Novosadski sajam Podjela ulaznica. Međunarodni sajam Agroklub Novi Sad


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.


Partner