Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FRA ARENA
  • 05.11.2017. 13:00

Regionalna konferencija FRA ARENA u Sarajevu

FRA ARENA je tradicionalna i najutjecajnija konferencija prehrambenog sektora u regiji. Bit će riječ o Agrokoru, ali i brojnim drugim aktualnim temama.

Foto: Infoarena, Facebook
  • 84
  • 5
  • 0

FRA ARENA je tradicionalna i najutjecajnija konferencija prehrambenog sektora u regiji. Svake godine vodeći stručnjaci regije iznose svoja viđenja trenutnog stanja prehrambenog sektora i njegovog potencijala. Ovogodišnja regionalna konferencija 7. FMCG, Retail and Agribusiness Arenu (FRA ARENA 2017) održat će se u Sarajevu, 30.11.2017. godine u hotelu Hills.

Program počinje od 8:00 do 9:00 sati registracijom i kavom dobrodošlice, potom je od 9:00 - 09:45 otvaranje FRA ARENE SARAJEVO.

Održaće se izlaganje na temu pregleda tržišta i stanja, kao i okrugli sto ​ "Stanje i perspektive prehrambenog sektora regije", a sudionici su Rusmir Hrvić, CEO, AS holding; Edin Ibrahimović, Izvršni direktor za business operacije, Bingo; Petar Čorluka, CEO, Violeta; Bojan Risović, Tropic; Adnan Misimović, Izvršni direktor, Megamix te predstavnik Agrokora.

Na konferenciji preko 7.000 stručnjaka

Osim u Bosni i Hercegovini, konferencija se održava i u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani. Na sva četiri događaja očekuje se preko 250 vodećih ljudi prehrambenog sektora i preko 7.000 stručnjaka, koji prate rad konferencije kroz digitalne kanale.

Foto: Infoarena, Facebook


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.