• Preduzetništvo žena
  • 02.11.2019. 10:00
  • Banjalučka regija, Republika Srpska, Banja Luka

Prvi sajam preduzetništva žena u RS

Sajam će biti će održan 14. novembra 2019. godine, od 10 do 17 časova, u Kamenoj kući tvrđave Kastel, u Banjaluci.

Foto: Petar Ninić
  • 143
  • 14
  • 1

 

Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa područnim privrednim komorama organizira Prvi sajam preduzetništva žena u Republici Srpskoj, koji će biti održan 14. novembra 2019. godine, od 10 do 17 časova, u Kamenoj kući tvrđave Kastel, u Banjaluci.

Cilj ovog sajma je promocija proizvoda i usluga domaćih privrednih društava i preduzetnika kojima rukovode žene ili su u vlasništvu žena, kao i promocija uspješnih poslovnih poduhvata, te povezivanje i komunikacija sa potencijalnim i postojećim poslovnim partnerima.

Na Sajmu preduzetništva žena biće predstavljeno oko 50 privrednih društava, prvenstveno članica savjeta za žensko preduzetništvo u Komorskom sistemu Republike Srpske, ali i druga uspješna privredna društva pod rukovodstvom ili u vlasništvu žena.

Ovim se događajem, kojega Privredna komora RS planira organizovati svake druge godine, želi stvoriti uslove za razvoj saradnje i umrežavanje sa preduzetnicama na nacionalnom, regionalnom i međunarodnom nivou.

 


Tagovi

Sajam Preduzetništvo žena Privredna komora RS


Autorica

Maja Celing Celić

Maja je hobi vrtlarica s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Želite svoju biljku razmožiti, a ne zna te kako? Uzgoj sadnica voća i ljekovitog bilja iz reznica!

Razmnožavanje reznicama Jedan od glavnih razloga koji bi nas trebao potaknuti da sami pokušamo uzgojiti presadnicu našeg omiljene voćke,grma ili ljekovitog bilja jest pra...

Pročitaj cijelu bilješku