Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Salon vina 2018
  • 17.04.2018. 14:30

Prvi Novosadski salon vina

Novi Sad je dobio specijaliziranu vinsku manifestaciju, koja okuplja najvažnije aktere domaće i regionalne vinske scene.

Foto: Pixabay / gusaap
  • 101
  • 6
  • 0

Prvi Novosadski salon vina uz vinare, program masterklasova i radionica, okupit će niz stručnjaka i predavača iz regije, uz nekoliko pravih internacionalnih zvijezda. Organizatori Wine Identity i časopis Vino i Fino kažu da je ovim Novi Sad dobio specijalizovanu vinsku manifestaciju, koja okuplja najvažnije aktere domaće i regionalne vinske scene.

Posjetitelje 20. i 21. aprila u hotelu Park očekuju vina odabranih vinarija iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Francuske, Italije, i drugih vinskih regija sveta. Takođe, kroz uzbudljiv program predavanja i radionica moći će da sveobuhvatnije sagledaju vina iz različitih vinskih rajona, usporede vinske stilove i pronađu svoje favorite.

Radno vrijeme salona će biti od 12 do 20 sati, a dnevna ulaznica, koja uključuje degustaciju izloženih vina i delikatesa, košta 17 KM (1.000 dinara). Plaća se i depozit za čašu u iznosu od 5 KM, koji se vraća. 


Tagovi

Novosadski salon vina Masterklas Novi Sad Park Wine Identity Vino i Fino Ulaznice Vino


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]