Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam Good life
  • 23.07.2017. 19:00

Promicanje zdravog života na sajmu Good life

Po prvi put se u Mostaru organizira sajam za poboljšanje kvalitete života pod nazivom "Good life". Cilj je propagirati zdrav i aktivan život te da sajamska ponuda i korisni savjeti budu dostupni svim građanima.

Foto: ponce_photography/pixabay.com
  • 383
  • 32
  • 0

Po prvi put se u Mostaru 28. i 29.10.2017. na 6. katu Mepas Mall-a organizira sajam za poboljšanje kvalitete života pod nazivom "Good life". Sajam će se održati pod organizacijom agencije PRimera.

Sajam će izložbenom ponudom na štandovima, edukativnim sadržajima (predavanjima, radionicama i reklamnom kampanjom) raditi na osmišljavanju kvalitetnijeg načina svakodnevnog života; poticati i promicati razvoj svijesti građana o kvaliteti života na području zdrave ishrane, prirodne kozmetike, ljepote, aktivnog načina života, te korištenju inteligentne instalacije (pametne kuće) za podizanje komfora života, sigurnosti i racionalizacije utroška električne energije i drugih energenata.

Na sajmu i poznate javne osobe

U cilju poboljšanja cjelovitog zdravlja svih ljudi, bez obzira na dob, spol ili tjelesnu kondiciju, provodit ćemo razne aktivnosti za poboljšanje zdravog života, poput vježbanja sa javnim osobama na otvorenom prostoru. Ovaj dio programa smo osmislili za 28. listopada sa poznatom tv voditeljicom i fitness instruktoricom Renatom Sopek.

Planiran je i kulinarski show sa poznatim masterchefom Ivanom Pažaninom u nedjelju, 29. listopada. Osim njih, ugostit ćemo zanimljive predavače iz regije koji su svojim životom motivirali mnoge da preuzmu život u svoje ruke, poput Kristine Ercegović, za čija se predavanja traži ulaznica više, a posjetiteljima sajma ulaz na njezino predavanje će biti besplatno.

Posjetitelji će moći pratiti i predavanje poznate nutricionistice sa švedskom diplomom Anite Šupa koja je prva na Balkanu razotkrila zablude o "zdravoj" i "nezdravoj" hrani, pri čemu je napravila pravu prehrambenu revoluciju, zagovarajući povratak na izvornu, tradicionalnu prehranu (LCHF prehrana). Izložbeni dio sajma bit će smješten u dvorani Queen, te otvorenom dijelu-holu.

Ulaz za posjetitelje besplatan

Predavanja/radionice će se odvijati u dvorani do izložbene, te na platou Mepas Mall-a. Ulaz na sajam i sva sajamska događanja će biti besplatan. Cilj je propagirati zdrav i aktivan život te da sajamska ponuda i korisni savjeti budu dostupni svim građanima.

Za više informacija o izlaganju obratite se na kontakt broj 061 456 757.

Foto: ponce_photography/pixabay.com


Tagovi

Good life Sajam Mostar 2017 Renata Sopek Ivan Pažanin Zdrav život Prehrana Izlaganje


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Magic Ice, prvi sladoled iz BiH dobio priznanje za najuspješniji nastup na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Opširnije o prvom bh. sladoledu čitajte na linku - https://t.ly/TFK97