Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodni sajam
  • 07.04.2017. 10:00

Prijavite se za WorldFood u Moskvi

Vanjskotrgovinska komora organizira izlaganje bh. kompanija na Međunarodnoj izložbi prehrambenih proizvoda - WorldFood Moscow 2017, koja će se održati od 11. - 14.09.2017.godine u Moskvi (Ruska Federacija).

Foto: Facebook/WorldFood Moscow
  • 300
  • 17
  • 0

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Ministarstvom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, te USAID/Sweden FARMA II projektom, organizira izlaganje bh. kompanija na Međunarodnoj izložbi prehrambenih proizvoda - WorldFood Moscow 2017, koja će se održati od 11. - 14.09.2017.godine u Moskvi (Ruska Federacija).

U svrhu nastupa na "WorldFood Moscow 2017", VTK/STK BiH namjerava zakupiti prostor od 60 m2 na kojem bi izlagalo 6-8 bosanskohercegovačkih kompanija. U slučaju većeg broja zainteresiranih za izlaganje na sajmu, bit će izvršena selekcija kompanija shodno kriterijima navedenim u pozivnom pismu.

Više informacija o uslovima učešća i troškovima u pozivnom pismu.

Ukoliko ste zainteresirani da učestvujete u delegaciji Bosne i Hercegovine koja će izlagati na sajmu, popunjen formular prijave za učešće (u prilogu) potrebno je dostaviti do 13.04.2017.godine. na broj faksa 033 214 292 ili na e-mail adresu: eldina.begovic@komorabih.ba.

Formular prijave nalazi se u dokumentu ispod teksta.

Foto: Facebook/WorldFood Moscow


Dokumenti


Tagovi

WorldFood Moscow Sajam Prehrambena industrija Rusija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.