Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani maline i meda Žepče 2018
  • 25.06.2018. 16:30

Prijavite se za sudjelovanje na sajmu Dani maline i meda Žepče 2018

Za sve izlagače će biti osiguran besplatan parking, izložbeni štandovi za izlaganje (moguća rezervacija više od jednog štanda), osvježenje i hrana, kao i brojne nagrade i iznenađenja.

Foto: razepce.com
  • 244
  • 17
  • 0

Inspirirani dosadašnjim interesom građana Žepča i šire za željom da se bolje i kvalitetnije upoznaju s domaćom proizvodnjom i proizvođačima iz okruženja, Razvojna agencija Žepče (RAŽ) organizira ove godine 3. Sajamsku poljoprivrednu manifestaciju "Dani maline i meda Žepče 2018". Generalni pokrovitelj je općina Žepče i općinski načelnik Mato Zovko. Podršku sajmu pruža Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Zeničko-dobojskog kantona.

Sajamska manifestacija planirana je u subotu, 14.07.2018. godine na Gradskoj tržnici Žepče. Mogućnost izlaganja na sajmu imaju svi sektori poljoprivrede, a očekuje se velik broj gostiju i izlagača iz cijele BiH, kao i gosti iz Hrvatske i Srbije, predstavnici donatora, međunarodnih organizacija i ministarstava.

Požurite, rok za prijavu je do petka!

Kotizacija na sajmu se ne plaća. Za sve izlagače će biti osiguran besplatan parking, izložbeni štandovi za izlaganje (moguća rezervacija više od jednog štanda), osvježenje i hrana, kao i brojne nagrade i iznenađenja.

Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na manifestaciji kao izlagači. Molimo da svoj interes iskažete putem prijavnog obrasca koji se nalazi u dokumentu ispod članka! Vašu prijavu možete poslati putem e-maila na: razepce@gmail.com ili ih kontaktirati na tel: 032/880-273. Kontakt osoba: Marijana Zovko.

Rok za prijavu je petak 29.06.2018. godine.


Dokumenti


Tagovi

Dani maline i meda Žepče 2018 Sajam Prijava


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.