Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • VTK BiH
  • 22.12.2022. 16:30

Prijavite se za poslovnu posjetu sajmovima u Turskoj

Učesnicima, po jednom predstavniku iz kompanije, će biti plaćeni troškovi smještaja s doručkom

Foto: Heinz Gengenbach
  • 111
  • 8
  • 0

Ambasada Republike Turske u Sarajevu obavijestila je Vanjskotrgovinsku komoru Bosne i Hercegovine o sajmovima i Bayer Mission Programima (BMP) koji će se održati u periodu januar- mart 2023. godine u toj zemlji. 

U okviru ovog programa bit će održani B2B bilateralni susreti s turskim privrednicima i posjeta sajmovima. Učesnicima, po jednom predstavniku iz kompanije, će biti plaćeni troškovi smještaja s doručkom. Obavezno je poznavati jedan od tri strana jezika engleski, njemački ili francuski, te posjedovanje ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Dva su proljoprivredna

U Izmiru se održava 18. Internacionalni sajam poljoprivrede i stočarstva - AGROEXPO, od 1. do 5. februara naredne godine, a Bayer Mission Program traje od 31. januara do 3. februara. Krajnji rok za prijavu je 19. januar 2023. godine. Riječ je o najvećem sajmu u Turskoj te četvrtom najvećem sajmu u Evropi. 

Food Fair Türkiye traje od 15. do 18. februara

Deset dana kasnije, u istom gradu bit će održan i Sajam prehrambenih proizvoda i tehnologija prerade hrane - Food Fair Türkiye, koji počinje 15. i traje do 18. februara, a program BMP traje od 14. do 17. februara. Krajnji rok za prijavu je 27. januar. 

A, 19. izdanje Sajma poljoprivrede, poljoprivredne mehanizacije i tehnologija održava se u Konyi, od 14. do 18. marta naredne godine. Bayer Mission Program počinje dan ranije, a završava 16. marta. Prijaviti se možete do 24. februara. 

Preuzmite formular

Zainteresirane kompanije aplikacione formulare trebaju dostaviti Uredu savjetnika za trgovinu najkasnije do datuma koji su navedeni kao krajnji rok prijave, na broj faksa 033/208-562, ili putem mejla saraybosna@ticaret.gov.tr , nakon čega će biti kontaktirane kompanije koje budu izabrane za učešće u navedenom Programu.

Informaciju o datumu održavanja svakog sajma i Bayer Mission Programa, te formular za prijavu preuzmite u dokumentima ispod ovog teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Sajmovi Turska Prijave na sajam Poslovni susreti Izmir Konya Food Fair Türkiye AGROEXPO


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.