Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farm Show 2017
  • 16.06.2017. 16:00

Prijavite se za izlaganje na Farm Show-u!

Tisuće posjetitelja imat će priliku uživati u izloženoj mehanizaciji, razgledati pokusna polja, vidjeti prezentacije strojeva u radu, ali i utrku traktora na 100 metara!

  • 961
  • 178
  • 0

Već četvrtu godinu za redom, u susjednoj Hrvatskoj, na Sportskom aerodromu kod Osijeka održava se sajam Farm Show u organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije i opreme u RH. Sajam će se održati od 25.-27.08.2017. godine.

Farm Show je specijalizirani međunarodni sajam na području Hrvatske s temom poljoprivredne mehanizacije i opreme, te ostalih proizvoda i usluga za poljoprivredu. Sajam će predstaviti veliki broj izlagača, prezentacije njihovih dostignuća, pokazni rad u polju, zabavni program te popratni sadržaji. Osim strojeva, tu će se naći i prodavači sredstava za zaštitu bilja, sjemena, odnosno, svega što se tiče poljoprivrede.

Tisuće posjetitelja imat će priliku uživati u izloženoj mehanizaciji, razgledati pokusna polja gdje je nekoliko najvećih sjemenarskih tvrtki zasijalo kukuruz, vidjeti još više demonstracija traktora i strojeva u radu, ali i utrku traktora na 100 metara!

Ne propustite četvrti Farm Show na čepinskom Sportskom aerodromu kod Osijeka od 25.-27.08.2017. godine!

Prijavite se za izlaganje na sajmu!

Pozivaju se sve zainteresirane kompanije koje se žele obratiti poljoprivrednim proizvođačima i predstaviti im svoje proizvode i usluge, da se prijave za izlaganje na sajmu putem obrasca ispod teksta! Prijave traju do 01.08.2017. godine.


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 34 319 050, e-mail: slobodanka.radic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/