Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farm Show
  • 25.06.2017. 18:00

Prijavite se na Farm Show Newsletter i osvojite poklon!

Osvojite Farm Show majicu! Sudjelovati možete na vrlo jednostavan način, popunjavanjem prijave na newsletter. Sretno!

  • 1.085
  • 53
  • 0

Pripreme za jesenske poljoprivredne sajmove su započele, a jedan od onih koji će prvi otvoriti svoja vrata mnogobrojnim posjetiocima je svakako sajam poljoprivredne mehanizacije u Osijeku, Farm Show 2017.

Dosadašnja su izdanja sajma oduševila profesionalne proizvođače, ali i šetače koji su zaljubljenici u poljoprivrednu mehanizaciju. Ove nas godine očekuje još bolji sajam uz poboljšanje svih segmenata, što organizacijski, što specijalizacijom i kvalitetom, što ponudom na samom sajmu.

Što nas očekuje na 4. Farm Showu?

Ponovno u organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije u Republici Hrvatskoj, 4. Farm Show će se održavati zadnjeg vikenda u augustu, točnije od 25.08. do 27.08. na istom mjestu, Sportskoj zračnoj luci Osijek. Posjetioci će ponovno imati mogućnost obići veliki broj izlagača, pogledati prezentacije novih dostignuća, pokazne radove u polju, uz zabavni program i popratni sadržaj.

Organizatori se i ove godine vode kvalitetom izloženog, te će tako izlagači, kao i dosadašnjih godina, biti usko specijalizirani u smjeru poljoprivredne proizvodnje. Osim mehanizacije, tu će se tako naći i izlagači sredstava za zaštitu bilja, gnojiva, sjemena, ukratko, svega vezanog uz poljoprivrednu proizvodnju.

Uz prezentacije strojeva u radu, gdje će se posjetioci moći uvjeriti u kvalitet poljoprivredne mehanizacije i najnovije agrotehnologije, i ove će godine imati mogućnost uživati u uzbudljivoj utrci traktora.

Na službenoj će web stranici sajma biti objavljen popis izlagača i raspored prikazivanja mehanizacije u radu. Ukoliko želite primati novosti, zanimljivosti i vijesti vezane za Farmshow, prijavite se sa svojim podacima u formi ispod i postanite dio Farmshow projekta.

Prijavite se, osvojite majicu i sa stilom dođite na Farm Show!

Osim što ćete prvi saznati sve novosti, najave, zanimljivosti i informacije o 4. Farm Showu, imate mogućnost osvojiti poklon. Sudjelovati mogu svi čitataoci portala koji ispune kratki aplikacioni obrazac unutar članka te se na taj način prijave na Farm Show newsletter. Deset najsretnijih nagradit ćemo Farm Show majicama i biti će kontaktirani putem navedenih e-mail adresa.


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 34 319 050, e-mail: slobodanka.radic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Miš pojeo rasad ! 😕