Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sarajevo vino fest
  • 07.02.2019. 16:00
  • Sarajevo kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo

Preko 60 izlagača dolazi na Sarajevo vino fest

Učešće na tradicionalnoj međunarodnoj manifestaciji "Sarajevo vino fest" potvrdilo je 25 domaćih vinarija, a učestvovat će i vinari iz regiona.

Foto: Sarajevo vino fest
  • 125
  • 14
  • 0

Tradicionalna međunarodna manifestacija "Sarajevo vino fest" bit će održana 15. i 16. februara u sarajevskom hotelu "Holiday" uz učešće preko 60 izlagača, najboljih proizvođača vina i gastro proizvoda iz BiH i regiona. Kako ističu organizatori, već sada je 25 domaćih vinarija potvrdilo učešće na ovom jedinstvenom događaju u našoj zemlji. 

"Trenutno možemo potvrditi da će od domaćih vinara učestvovati vinarije AG Međugorje, Matić, Keža, Vukoja, Ostojić, Jungić, Marijanović, Hercegovina vino, Tolj, Vilinka, Anđelić, Hercegovina Produkt, Vučić, Buntić, Sivrić, Povratak, Hepok, Zadro, Andrija, Petijević. Veliki je interes i vinara iz regiona da budu dio Sarajevo vino festa", kažu organizatori te dodaju da će se za bogat kulturno–zabavni program pobrinuti klapa "Niko" iz Zadra, dok će specijalni gosti festivala biti predstavnici ugostitelja grada Hvara.  

Na "Sarajevo vino festu" redovno se okupljaju brojne poznate ličnosti iz kulturnog i javnog života BiH, kao što su Halid Bešlić, Moamer Kasumović, Elmir Jukić, Nijaz Skenderagić, Amela Radan i drugi. 


Tagovi

Sarajevo vino fest Vinarija Gastro ponuda Klapa Niko Halid Bešlić


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U nekim hladnijim krajevima BiH se još sije krompir...