Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Myplant & Garden
  • 23.06.2021. 07:30

Poznat datum za Myplant & Garden - sajam hortikulture, vrtova i zelenih površina

Plan je da se šesto izdanje međunarodnog sajma hortikulture, vrtova i formiranja zelenih konstrukcija i površina održi od 23. do 25. veljače 2022. godine u Milanu.

Foto: Facebook/Myplant & Garden
  • 81
  • 104
  • 0

Šesto izdanje međunarodnog sajma hortikulture, vrtova i formiranja zelenih konstrukcija i površina održat će se od 23. do 25. veljače 2022. godine u Milanu (Italija), u izložbenom prostoru Fiera.

Ova vijest značajna je za talijansku, ali i međunarodnu industriju, priopćili su organizatori rekavši kako je to snažan signal ponovnog pokretanja proizvodnje, trgovine i ekonomije nakon pandemije Covida-19.

Prema podacima koje je Udruga za izložbe i sajmove u Italiji (AEFI) prezentirala ministarstvima, 200 tisuća tvrtki svake godine odabere sajmove koje oni organiziraju, a zbog njihove strateške uloge u korporativnom rastu i razvoju. Prema njima, tamošnja izlaganja generiraju promet od preko 60 milijardi eura i potenciraju polovicu njihovog izvoza širom svijeta.

Potvrđuju i to da je Myplant vrtnu industriju brzo doveo u fokus međunarodnih tržišta, nudeći sve kvalificiraniju platformu za poslovanje, predstavljajući nove mogućnosti i kanale, dijeleći najznačajnije trendove i inovacije u toj branši.

Bez obzira na vladine najave, talijanski sajamski svijet - drugi po važnosti u Europi i četvrti na globalnoj razini, još uvijek čeka obećanu novčanu pomoć za prošlu godinu. Razočarani organizatori upozoravaju da ostaju bez sredstava, dok sajmovi donose profit cijeloj zemlji. Ovakva situacija, ističu, stvara tržišnu asimetriju u odnosu na međunarodne konkurente. 

Unatoč tome, najavljuju, Myplant & Garden će predstaviti najbolje proizvode, tehnologiju i inovacije u vrtnoj industriji već u veljači iduće godine. Ističu da će to učiniti uz sve mjere zdravstvene sigurnosti.

"Tvrtke to zaslužuju, posjetitelji to zaslužuju, zaslužuju svi oni koji su uložili puno vremena, truda i strasti u njegovanju ovog događaja. Sajam je uvijek bio uspješan i pozitivan, a želimo da se to i nastavi", poručili su organizatori.


Tagovi

Myplant & Garden Italija Sajam hortikulture Sajam vrtova Zelene konstrukcije


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.