Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biofach 2016
  • 18.01.2016. 10:00

Poziv za učešće na sajmu organskih proizvoda

VTKBiH organizira posjetu Medunarodnom sajmu organskih proizvoda - Biofach 2016. Sajam će se odrżati u Nirnbergu (Njemačka), u periodu od 10. - 13. februara 2016. godine.

  • 108
  • 4
  • 0

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira posjetu Međunarodnom sajmu organskih proizvoda - Biofach 2016. Sajam će se održati u Nirnbergu (Njemačka), u periodu od 10. - 13. februara 2016. godine.

Priliku da posjete sajam Biofach 2016 imaju proizvođači ljekovitog i aromatičnog bilja, šumskih plodova, eteričnih ulja, meda, prirodne kozmetike i ostalih organskih proizvoda.

VTKBIH će za potrebe bh.privredne delegacije, koja bi posjetila sajam Biofach 2016, organizirati prijevoz autobusom kapaciteta do 30 mjesta, a troškovi prijevoza delegacije padaju na teret Vanjskotrgovinske komore BIH. Bh.kompanije - posjetioci sajma će snositi troškove smještaja svojih predstavnika u hotelu (noćenje s doručkom), dnevnice i ostale troškove svojih predstavnika za vrijeme putovanja i posjete Sajmu. Takoder, bh.firme će o vlastitom trošku nabaviti ulaznice za sajam i kataloge izlagača sajma Biofach 2016.

Rok za prijavu učešća je 20. januar 2016. godine, a Pozivno pismo, kao i obrazac prijave možete pronaći u prilogu članka.

Biofach je svjetski poznati sajam koji je vodeći u sektoru poljoprivredne organske proizvodnje. Organski proizvođači diljem Njemačke, ali i svijeta, sastaju se na ovoj poljoprivrednoj izložbi radi razmjene proizvoda, ali i iskustava.

Organsko je više od etikete ili certifikata, stoji za kvalitetu i uvjerenje za odgovornu upotrebu prirodnih resursa. Biofach je mjesto gdje se sastaju ljudi koji dijele strastveni interes prema organskoj hrani i njenom uzgoju, upoznaju se i razmjenjuju stavove i to više od 25 godina!


Dokumenti


Izvori

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH


Tagovi

Biofach Organska proizvodnja Sajam Prirodni resursi VTKBiH Ljekovito bilje Šumski plodovi Eterična ulja Med Nirnberg