Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fruit Logistica 2016.
  • 31.12.2015. 15:00

Poziv za sudjelovanje na sajmu Fruit Logistica

VTK BiH organizira posjetu privredne delegacije Bosne i Hercegovine sajmu Fruit Logistica u Berlinu, koji se održava od 03. do 05.02.2016. godine. Prijave se primaju do 8.01.2015.

  • 204
  • 8
  • 0

Vanjskotrgovinska/Spoljotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u suradnji sa Switzerland Global Enterprise (SIPPO) i projektom "Podrška trajnim rješenjima Revidirane strategije za provedbu Aneksa VII Dejtonskog mirovnog sporazuma" kojeg implementira UNDP, organizira posjetu privredne delegacije Bosne i Hercegovine sajmu Fruit Logistica u Berlinu, koji se održava od 03. do 05.02.2016. godine. Fruit Logistica je vodeći svjetski stručni sajam za međunarodnu trgovinu svježim voćem i povrćem.

Seminari i sastanci sa potencijalnim partnerima

Tokom boravka u Berlinu, bh. kompanije će imati priliku učestvovati u posjeti veletržnici u Berlinu koju organizira Switzerland Global Enterprise (SIPPO) za izlagače na sajmu i posjetioce sajma Fruit Logistica 2016. Switzerland Global Enterprise (SIPPO) će, u suradnji sa Institutom za edukaciju VTKBIH - ECOS, organizirati i seminar "Fit to Fair" na kojem će učestvovati svi bh. posjetioci sajma Fruit Logistica 2016, s ciljem pripreme istih za sastanke sa potencijalnim partnerima u Berlinu i njihovu posjetu sajmu.

Pored navedenih aktivnosti, za vrijeme održavanja sajma, bh. kompanije će posjetiti i sajamsku halu u kojoj se izlaže oprema za pakiranje i etiketiranje voća i povrća (Fresh Conex), posjetiti ostale potencijalne kupce i pokušati dogovoriti nove i konkretne poslove sa inozemnim izlagačima.

Zainteresirani za posjetu sajmu Fruit Logistica 2016, potrebno je da najkasnije do 08.01.2016. godine dostave svoju prijavu na e-mail adresu: eldina.begovic@komorabih.ba ili na fax. 033 214 292. Obrazac za prijavu nalazi se u prilogu članka.

Troškovi hotelskog smještaja za po jednog predstavnika bh. kompanija - posjetilaca sajma bit će plaćeni od strane UNDP projekta. Troškovi puta i ostali troškovi poput dnevnica predstavnika kompanija, tokom boravka u Berlinu, će snositi firme - učesnice u privrednoj delegaciji. Bh. kompanije-posjetioci sajma Fruit Logistica 2016 će samostalno organizirati prijevoz za svoje predstavnike. Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine snosit će troškove nabavke ulaznica za sajam i kataloga izlagača sajma, te će u suradnji sa ECOS-om organizirati i gore navedeni seminar.


Dokumenti


Izvori

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH


Tagovi

Fruit Logistica Stručni sajam Voće i povrće Veletržnica Berlin Potencijalni kupci VTK UNDP

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#telad i umiljati pas