Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Forum
  • 02.10.2016. 10:00

Poslovni forum India-Europa 29 u Nju Delhiju

U fokusu trećeg "India-Europa 29 Business Foruma" su prerada poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, ekološke tehnologije, turizam, a održava se 8. i 9. decembra u Nju Delhiju.

Foto: www.ie
  • 154
  • 6
  • 0

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da FICCI (Federacija indijskih privrednih komora) u saradnji sa Ministarstvom inostranih poslova Indije, organizuje treći po redu "India - Europa 29 Business forum", u Nju Delhiju, 8. i 9. decembra 2016. godine.

Na osnovu preporuka ambasadora i diplomata, fokus trećeg Foruma će uključiti i organizaciju B2B sastanaka između predstavnika indijskih i evropskih kompanija i detaljne sektorske diskusije eksperata, govornika i poslovnih lidera o sektorima od zajedničkog interesa.

U fokusu su sljedeći sektori: prerada poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, automobili i auto komponente, obnovljivi izvori energije i čiste tehnologije, ekološke tehnologije, IT & ITES, proizvodnja i visoke tehnologije, farmacija, istraživanje i razvoj, turizam, urbana infrastruktura i td.

Forum je zamišljen kao dvodnevni događaj. B2B susreti su planirani za drugi dan, odnosno 9. decembar 2016. godine. Detaljan program događaja možete pogledati OVDJE.

Ovom prilikom pozivamo bh. kompanije koje su zainteresovane da učestvuju na poslovnom forumu da nam potvrde svoju zainteresovanost do 04.10.2016. godine putem e-mail-a: ivana.knezevic@komorabih.ba. Kontakt osoba je Ivana Knezević (tel: 033 566 237).

Ukoliko bude veći broj bh. kompanija zainteresovan za učešće na događaju Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora BiH će organizovati kolektivni odlazak bh. privrednika.

Foto: www.ie29bf.in


Tagovi

Poslovni forum Indija Nju Delhi B2B


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.