Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ISMOB 2017
  • 07.12.2016. 16:00

Posjetite ISMOB - Istanbulski sajam namještaja

Od 10. do 15. januara 2017. godine u Istanbulu će se održati "ISMOB 2017- Istanbulski sajam namještaja".

Foto: Facebook/İSMOB-İstanbul Mobilya Fuarı
  • 328
  • 15
  • 0

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještena je od Ambasade Republike Turske u Sarajevu da će se od 10. do 15. januara 2017. godine u Istanbulu održati "ISMOB 2017- Istanbulski sajam namještaja".

U okviru ovog sajma, u periodu od 09. do 12. januara 2017. godine, održat će se "Buyer Mission Program". Programom je predviđen brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.

Učesnicima iz Bosne i Hercegovine (po jedan predstavnik iz kompanije) ovog Programa bit će plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Za sve učesnike vrijedi obaveza poznavanja jednog od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski) i posjedovanje ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresirane bh. kompanije mogu aplikacioni formular dostaviti Uredu savjetnika za trgovinu u Ambasadi Republike Turske, najkasnije do 27. decembra 2016. godine, na broj faksa: 033/208-562 ili putem e-maila: [email protected] nakon čega će biti kontaktirane one kompanije koje budu izabrane za učešće u Programu.

U dokumentu ispod teksta pronađite aplikacioni formular.

Foto: Facebook/İSMOB-İstanbul Mobilya Fuarı


Dokumenti


Tagovi

Istanbul Sajam ISMOB Namještaj


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.