Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival palačinaka
  • 23.01.2018. 20:00

Posjetite Festival palačinaka u Tuzli

Organizatori pozivaju sve zainteresovane, sve one koji smatraju da prave "najbolje palačinke" da im se pridruže i zauzmu svoje mjesto na platou Hotela Tuzla.

Foto: alho
  • 178
  • 12
  • 0

Gradska Kafana, Snack Bar BAGUERI & Hotel Tuzla na zanimljiv način obilježavaju Svjetski dan palačinaka, koji je 13. februara 2018. godine - Festivalom palačinaka, piše Visit BiH.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane, sve one koji smatraju da prave "najbolje palačinke" da im se pridruže i zauzmu svoje mjesto na platou Hotela Tuzla.

"Planirano je da Festival traje tri dana, od 13. do 15. februara, a sva događanja će biti organizovana na platou Hotela Tuzla. U slučaju lošeg vremena cijelu manifestaciju premještamo u restoran Breza", poručili su organizatori.

Mjesto za profesionalce, ali i amatere

Na Festivalu palačinaka mogu učestvovati i profesionalci, ali i amateri.

"Okupite svoj tim i dođite da pobjedite, jer osim što je Festival prodajnog karaktera (ono što napravite naravno možete i da prodate) on ima i svoju takmičarsku notu. Naš stručni žiri odabrat će najatraktivniji palačinak, najinventniji palačinak, najinteresantniji plačinak, najukusniji slatki palačinak, najukusniji slani palačinak, najluđu ekipu u kućici, najveseliji tim. Osim palačinaka, na Festivalu mogu da se prijave i učestvuju i ostala "slatka iznenađenja" tako da nas očekuje prava fešta, začinjena cjelodnevnim DJ partyjem", ističu organizatori.

Foto: alho007/bigstockphoto.com


Tagovi

Festival palačinaka Tuzla Takmičenje Najbolji palačinak


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.