• Agritech
  • 31.12.2019. 15:00
  • Celje, Slovenija

Posjetite Agritech - nikad veći i stručniji poljoprivredno/šumarski sajam u Sloveniji

Ove će godine, od 29. januara do 2. februara, Agritech drugi put ponuditi edukacije i nove investicije za najzahtjevnije i najiskusnije poljoprivrednike te šumare, a mlađu generaciju oduševiti novim tehnologijama. 

Foto: Celjski sejem
  • 157
  • 26
  • 0

Na inicijativu Udruženja proizvođača i uvoznika poljoprivredne i šumarske tehnologije (ZKGT), Celjski sajam krajem januara u boljem i raskošnijem ruhu u Celje vraća najveći stručni sajam poljoprivredne i šumarske mehanizacije u Sloveniji. Sajam Agritech prošle je godine nadmašio sva očekivanja, a posjetilo ga je više od 20 hiljada posjetitelja. Ove će godine, od 29. januara do 2. februara, već drugu godinu zaredom ponuditi edukacije i nove investicije za najzahtjevnije i najiskusnije poljoprivrednike te šumare, a mlađu generaciju će oduševiti novim tehnologijama

Prošle godine je Agritech u Celju prvi puta otvorio svoja vrata, a sajmu se odazvao velik broj izlagača i posjetitelja. Pokazalo se da je struci bio potreban specijalizirani sajam s terminom prije glavne poljoprivredne sezone, kada poljoprivrednici planiraju kupnju mehanizacije.

Što sve možete pronaći na sajmu?

Sajam je posebno posvećen mladim poljoprivrednicima kojima su u fokusu inovacije i znanje, a karakterizira ih hrabrost da u praksi provedu moderne pristupe.

Na sajamskom prostoru će se održavati edukacije i prikazi u praksi na kojima će svi posjetitelji sajma moći besplatno sudjelovati.

Neki od poljoprivrednih strojeva koji će biti izloženi na sajmu su traktori, plugovi, drljače, rasipači, prskalice, malčeri, sustavi za navodnjavanje, kosilice, balirke, kombajni, teleskopski utovarivači, prikolice te brojni drugi, dok će se u šumskom programu naći strojevi za rezanje i cijepanje, motorne pile, prikolice, drvne sječke, šumske žičare itd.

Brojne edukacije i testne vožnje najnovijih traktora

Uz dvije dodatne dvorane i bogat izložbeni program cjelovite ponude za poljoprivrednike i šumare, na sajamskom prostoru će se održavati edukacije i prikazi u praksi na kojima će svi posjetitelji sajma moći besplatno sudjelovati. Jedna od većih novosti su testne vožnje najnovijih traktora, demonstracije uporabe šumarskih strojeva, informativni dan za mlade u poljoprivrednoj i šumarskoj branši te mnoge druge aktivnosti tijekom sajma.


Tagovi

Celjski sajam Agritech Slovenija Poljoprivredni sajam Šumarska oprema Celje Edukacije Demonstracije


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!