Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beogradski sajam
  • 08.03.2018. 16:00

Posjetite 40. Sajam nautike, lova i ribolova u Beogradu

Sajam nautike, lova i ribolova, 40. po redu okuplja 55 izlagača, 10 inostranih, i 10.000 posjetitelja na 3.500 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Foto: Beogradski sajam
  • 115
  • 9
  • 0

Sajam nautike, lova i ribolova, 40. po redu,  je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Okuplja 55 izlagača, 10 inostranih, i 10.000 posjetitelja na 3.500 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Među eksponatima se nalaze ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema. Tradicionalno se organizira burza polovnih plovila, a svake godine se predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije. Takođe, ekologija i sigurnost na vodi postale su neizostavne teme. Poseban akcent je na lovu i ribolovu, a mogu se vidjeti veliki, ali i mali distributeri i proizvođači opreme.

Prijavu za izlagače potražite ispod teksta!

Sajam nautike, lova i ribolova ima i bogat prateći sadržaj, odnosno stručna predavanja i izložbe, u kojima učestvuju poznati umjetnici, muzeji i institucije. 

Manifestacija će se održati u Halama 1 i 4 na Beogradskom sajmu, od 3. do 7. aprila 2018. godine. 


Dokumenti


Tagovi

Beograd Sajam nautike Lova i ribolova 2018


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.