• Dani Maline 2018
  • 01.07.2018. 14:30

Posjetite 12. međunarodni sajam Dani maline u Novom Travniku

Sajam će biti popraćen kulturnim programom, bogatim sadržajem ponude organskih proizvoda, maline, jagodičastog voća, meda, prezentacijom turističkih atrakcija, kao i gastro ponudom.

Foto: Bigstockphoto/Beauty Nature
  • 566
  • 50
  • 1

Općina Novi Travnik, Organsko FBIH i Organsko SBK/KSB vas sa zadovoljstvom pozivaju da se pridružite svečanosti otvaranja 12. Međunarodnog sajma organske proizvodnje i eko turizma "Dani Maline 2018." Novi Travnik, koji će se održati od 06.07. do 07.07.2018. godine na Trgu općine Novi Travnik.

Svečanost otvaranja sajma će biti upriličena 06.07.2018. (petak), u 11 sati na Trgu općine Novi Travnik.

Međunarodni sajam Dani maline iz godine u godinu okuplja sve veći broj kako poljoprivrednih proizvođača, tako i tako i privrednika sa područja regiona. Sajam će biti popraćen kulturnim programom, bogatim sadržajem ponude organskih proizvoda, maline, jagodičastog voća, meda, prezentacijom turističkih atrakcija, kao i gastro ponudom.

U sklopu sajma bit će predstavljen promotivni video o nekropoli stećaka Maculje i prezentacija turističkih potencijala općine Novi Travnik "Nekropola stećaka Maculje na listi UNESCO-a".


Tagovi

Dani Maline 2018 Novi Travnik Organsko FBiH


Autorica

Karolina Tušek

Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi