Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam u Novom Sadu
  • 15.05.2017. 14:00

Poljoprivrednici iz Semberije na sajmu u Novom Sadu

Štand BiH je izuzetno posjećen i kada su u pitanju posjetioci, ali i predstavnici privrednih društava iz zemalja regiona, kao i cijele Evrope.

Foto: komorabih.ba
  • 464
  • 37
  • 0

Više od hiljadu poljoprivrednih proizvođača iz Semberije, koje predvodi gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, posjetili su drugog dana Sajma, zajednički štand Bosne i Hercegovine, zemlje partnera ovogodišnjeg Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu, navode iz Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine.

Štand BiH je izuzetno posjećen i kada su u pitanju posjetioci, ali i predstavnici privrednih društava iz zemalja regiona, kao i cijele Evrope, koji su zainteresovani za uspostavljanje saradnje sa našim kompanijama.

Ambasador Bosne i Hercegovine u Srbiji, Nj.E. Lazar Mirkić, upriličio je svečani prijem na Petrovaradinskoj tvrđavi. Prijemu je, između ostalih, prisustvovao premijer AP Vojvodina Igor Mirović, članovi diplomatskog kora, lokalnih zajednica, kao i veliki broj predstavnika privrede iz BiH i Srbije. Ondje su se degustirali raznovrsni prehrambeni proizvodi iz Bosne i Hercegovine, dok je u revijalnom dijelu programa nastupila etno grupa „Trag“ iz Banjaluke, kažu u Komori.

Podsjećaju kako je na štandu Bosne i Hercegovine, a u organizaciji Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine, Privredne/Gospodarske komore Federacije i Privredne komore Republike Srpske, svoje proizvode i usluge predstavlja 28 kompanija iz poljoprivredno-prehrambene industrije.

Foto: komorabih.ba


Tagovi

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine Lazar Mirkić Igor Mirović Mićo Mićić Semberija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Magic Ice, prvi sladoled iz BiH dobio priznanje za najuspješniji nastup na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Opširnije o prvom bh. sladoledu čitajte na linku - https://t.ly/TFK97