Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • SIA Pariz
  • 07.01.2017. 18:00

Pariška SIA - vodeći poljoprivredni događaj

Međunarodni sajam poljoprivrede "Salon international de lAgriculture - SIA" održat će se u Parizu od 25. februara do 05. marta 2017.

Foto: Facebook/Salon International de l
  • 522
  • 24
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivrede "Salon international de l'Agriculture - SIA" održat će se u Parizu od 25. februara do 05. marta 2017. u prostorima centra "Paris Expo Porte de Versailles".

Sajam "Salon international de l'Agriculture - SIA" predstavlja godišnje mjesto susreta svih važnih čimbenika iz svijeta poljoprivrede te je, s obzirom na 50 godina postojanja, postao vodeći događaj u sektoru ne samo u Francuskoj, nego i diljem svijeta.

Uzgajivači, lokalni poljoprivrednici, regije, profesionalne organizacije i poljoprivredni profesionalni sindikati, razna ministarstva, istraživačke institucije: svi sudjeluju u predstavljaju raznih aspekata iz poljoprivrednog sektora kao i perspektive za daljnji razvoj.

Sajam je organiziran oko sljedećih sektora: uzgajivači stoke, kulinarski proizvodi, usjevi i bilje, poljoprivredne usluge i profesije.

Foto: Facebook/Salon International de l'Agriculture


Tagovi

SIA Sajam poljoprivrede Pariz


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]