Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Online radionica
  • 17.08.2020. 16:30

Ove srijede održati će se online radionica o zelenoj ekonomiji

Centar za ruralni i ekonomski razvoj - CERD organizuje radionicu o zelenoj ekonomiji i hladno cjeđenim uljima, koja će se održati online, putem Zoom aplikacije, u srijedu, 19. avgusta 2020. godine, u 15 sati. 

Foto: Facebook/Centar za ekonomski i ruralni razvoj - CERD
  • 107
  • 469
  • 0

Centar za ruralni i ekonomski razvoj - CERD organizuje online radionicu o zelenoj ekonomiji i hladno cjeđenim uljima. Predavanje će se održati putem interneta, preko Zoom aplikacije, u srijedu, 19. avgusta 2020. godine, u 15 sati. 

Ideja je da se ovo savjetovanje održi kroz dva zanimljiva predavanja. U prvom dijelu planirano je da se razgovara o zelenoj ekonomiji, kroz konkretne praktične primjere kako funkcioniše ovaj koncept u okviru organske i biodinamičke poljoprivredne proizvodnje. Drugi dio predavanja dr Miloša Nožinića, sa Poljoprivrednog Instituta RS predstaviće svijet hladno cijeđenih ulja. Ovaj stručnjak objasniće zašto su navedena ulja važna za zdravlje organizma i kako pozitivno djeluju kao preventiva kod mnogobrojnih oboljenja. 

Ovom online seminaru možete jednostavno pristupiti klikom na sljedeći link a nakon toga, ukucajte broj Zoom sasatanka (Meeting ID): 892 2302 0572.

Radionicu organizuje Centar za ekonomski i ruralni razvoj i ona je sastavni dio projekta GEAR, koji je pod rukovodstvom Centra za ekonomski i ruralni razvoj, iz Tuzle. Projekat je finansijski podržan od strane Evropske unije. 


Tagovi

Online radionica Edukacija Zelena ekonomija Hladno cijeđena ulja Miloš Nožinić Organska poljoprivreda Biodinamička poljoprivreda


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.