Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 24. Viroexpo
  • 15.03.2019. 14:55
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Otvoren 24. Viroexpo: 625 izlagača u novoj hali od 6.200 kvadrata!

Ove godine će se na Viroexpu, od 15. do 17. marta predstaviti 625 izlagača iz 29 zemalja uz novu zemlju sudionicu - Kraljevinu Španjolsku.

Foto: Karolina Tušek
  • 53
  • 4
  • 0

Danas je u Virovitici (Hrvatska, op.u.) službeno otvoren 24. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2019, ali i nova multifunkcionalna hala čija je površina 6.200 četvornih metara, od čega je 1.000 natkriveni vanjski prostor, a 5.200 unutrašnji. Vanjski izložbeni prostor se prostire na 3.000 četvorna metra. 

"Za Viroexpo govorimo da je sajam sa dušom, a dušu mu daju naši izlagači i naši posjetitelji, no prije svega izgalači jer prema statistikama koje vodi Hrvatska gospoadrska komora, 95 % njih se iz godine u godinu vraćaju ovom sajmu", rekao je Tomislav Tolušić, potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede prilikom otvaranja sajma. 

Ove godine će se na Viroexpu, od 15. do 17. marta predstaviti 625 izlagača iz 29 zemalja uz novu zemlju sudionicu - Kraljevinu Španjolsku. Uz niz sadržaja, na Viroexpu će i ove godine biti i iznimno sadržajna stručna predavanja iz gospodarstva i poljoprivrede.

Počeci današnjeg Viroexpa sežu u 1996. godinu kada je 19. januara u Virovitici, gradu bogate obrtničke i poljoprivredne tradicije, nakon četiri desetljeća obnovljena sajamska manifestacija. Na prvoj izložbi, koja se održavala na 375 četvornih metara prostora, predstavilo se trideset, isključivo poljoprivrednih proizvođača, s područja Virovitičko – podravske županije. Vidjelo ju je 1200 posjetitelja. 


Tagovi

24. Viroexpo Virovitica Sajam gospodarstva Tomislav Tolušić Otvorenje 2019 Nova hala


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#Zelena je boja rasta, prirode i novca. Također, smirujuća boja, koja odgovara našim osjetilima.

To je također i boja povezana sa zavišću, dobrom srećom, velikodušnoću i plodnošću. Tradicionalna je boja mira, harmonije i dobre energije.