Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 29.08.2017. 13:00

Osvojite ulaznice za Jesenski bjelovarski sajam!

Agroklub vas vodi na 25. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i 2. Peti element!

  • 521
  • 195
  • 0

U organizaciji Bjelovarskog sajma, na već poznatom Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara (Hrvatska), u terminu od 08.-10.09. 2017. godine održat će se 25. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam i 2. Peti element. Agroklub vam poklanja 10x2 ulaznice, na kraju članka pogledajte kako do njih!

To je najveća sajamska manifestacija ovoga tipa, u Republici Hrvatskoj i u široj regiji, i međunarodni gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete, obaviti direktnu prodaju, te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Izložba mehanizacije, najboljih grla stoke...

Na Jesenskom sajmu svoje proizvode i usluge u gospodarskom dijelu sajma će predstaviti oko 500 izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a očekuje se da će sajam u tri dana obići gotovo 50.000 posjetitelja.

Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji - Državna stočarska izložba.

Na stočarskoj izložbi će više od 200 uzgajivača, iz gotovo svih hrvatskih županija, prikazati oko 500 grla iz uzgoja goveda, ovaca, koza, svinja, konja, izvornih pasmina peradi i pčela. Osim visoko-proizvodnih, konvecionalnih pasmina, na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih pasmina koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uvjeta pojedinog područja.

Po drugi puta Peti element

Na sajmu će se održati i Peti element - sajam grijanja i obnovljivih izvora energije koji se održava na zatvorenim i otvorenim prostorima Sajamskog prostora Gudovac, a cilj je da se na jednom mjestu okupe i predstave poslovni subjekti vezani uz naslovnu tematiku.

Kako do besplatnih ulaznica?

Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub će nagraditi 10 najsretnijih čitatelja s po dvije ulaznice! Prijave traju do ponedjeljka, 04.septembra, 2017. godine do 12:00 sati, nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Dobitnici će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su napisali u prijavi, a za ulaz na sajam potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu koju će pokazati na glavnom ulazu.

Sretno i vidimo se na 25. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu!


Partner

Izdvojeni tekstovi

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]