Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Noćnjak 2020.
  • 13.03.2020. 14:00
  • Supetar, Milna, Brač

Odgođen i Noćnjak - zdravstvena sigurnost je najvažnija

Pripremili smo bogat i dinamičan program, ali vaša zdravstvena sigurnost i sigurnost žitelja maslinarskog ostrva Brač nam je najvažnija te zbog toga odgađamo održavanje Noćnjaka, poručili su iz Zadružnog saveza Dalmacije.

Foto: Vedran Stapić
  • 109
  • 10
  • 0

Zbog mogućnosti širenja korona virusa, odgođena je i 22. Međunarodna manifestacija maslinara i uljara, Noćnjak 2020, koja se trebala održati u razdoblju od 19. do 22. marta u Supetru i Milni na otoku Braču.

"Dragi prijatelji Noćnjaka i Zadružnog saveza Dalmacije, zbog okolnosti vezanih za pandemiju korona virusa, a prema preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Kriznog stožera civilne zaštite Splitsko - dalmatinske županije te Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Supetra i gradskog stožera Civilne zaštite, Organizacijski odbor Noćnjaka 2020. donio je Odluku o odgodi 22. Međunarodne manifestacije maslinara i uljara.

Događanja koja organizujemo i susreti s vama nam nikada nisu bili samo posao, tako da smo se zaista radovali našem susretu. Pripremili smo bogat i dinamičan program, ali vaša zdravstvena sigurnost i sigurnost žitelja maslinarskog ostrva Brača nam je najvažnija te zbog toga odgađamo održavanje Noćnjaka.

Otkazan Mostarski sajam - razlog moguće širenje koronavirusa

Noćnjak planiramo uskoro održati čim budu dozvolile okolnosti o čemu ćemo vas pravovremeno izvijestiti. Zahvaljujemo na brojnim iskazima podrške koje primamo zbog poteškoća vezanih za odogodu naše i vaše manifestacije", poručio je Lordan Ljubenkov, u ime Organizacijskog odbora Noćnjaka 2020.

Podsjećamo, kako bi se spriječilo širenje zaraze, već su otkazani Viroexpo i Proljetni međunarodni bjelovarski sajam, ali i Mostarski sajam te proljetne manifestacije na Celjskom sajmu u sujednoj Sloveniji.  


Tagovi

Noćnjak Koronavirus Odgoda


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić