Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Salon vina 2019
  • 07.04.2019. 16:00
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Novosadski salon vina izlaže preko 500 različitih etiketa iz 90 vinarija

Ova manifestacija donosi pažljivo izabrane vinarije iz Srbije, zemalja regiona i najpoznatijih vinogorja u svijetu.

Foto: Vedran Stapić
  • 70
  • 15
  • 0

U Novom Sadu, 12. i 13. aprila, u hotelu Park, održaće se drugi po redu Salon vina. Ova manifestacija donosi pažljivo izabrane vinarije iz Srbije, zemalja regiona i najpoznatijih vinogorja u svijetu.

Pored klasičnih favorita, posjetioci će imati priliku da probaju i novitete, kao i vina koja još uvijek nisu izašla na tržište.

Na sajmu će biti izloženo preko 500 vina iz 90 vinarija, a posjetioci će imati priliku da prisustvuju radionicama, stručnim predavanjima i ekskluzivnim degustacijama. Novosadski salon vina okuplja najvažnije aktere domaće i regionalne vinske scene koji ove godine izlažu preko 500 različitih etiketa. Uz novitete, premijere i poznate favorite, tu je i bogat program radionica i degustacija.

Novosadski salon vina postao je mjesto okupljanja vinskih stručnjaka, vinara, somelijera, trgovaca vinom, uvoznika i izvoznika, ali i ljubitelja vina. Na ovom mjestu formiraju se trendovi, pomjeraju granice, predstavljaju noviteti, susreću lokalna vinska scena i svjetski priznati stručnjaci.

Radno vrijeme je od 14 do 20 sati. Cijena ulaznice je 1.000 dinara (oko 17 KM), a cijena kaucije čaše 500 dinara (oko 8,5 KM). 


Tagovi

Salon vina Novosadski sajam Vino Masterklas Somelijer


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.