Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 18.05.2021. 13:40

Novosadski sajam: Otvoreni su Dani poljoprivrede online

Ova manifestacija nije zamjena za tradicionalni poljoprivredni sajam koji bi trebao biti održan u septembru, naglašavaju iz Novosadskog sajma.

Foto: Verica Matić
  • 49
  • 5
  • 0

Otvoreni su Dani poljoprivrede online u okviru Novosadskog sajma, a svi zainteresovani, sve do 21. maja, mogu pratiti otvaranje, konferencije i predavanja na platformi expoonline.rs. Svoje proizvode i usluge predstaviće izlagači iz Srbije, Češke, Španije, Rumunije, Holandije i Hrvatske.

"Tokom četiri dana trajanja ove sajamske manifestacje imaćemo preko 80 izlagača iz zemlje i inostranstva čime zadržavamo status međunarodne manifestacije. Takođe, organizujemo B2B sastanke, a kongresni dio ovog događaja će obuhvatiti teme oko subvencija, konkursa i novčanih potpora u ruralnom razvoju", rekao je direktor Novosadskog sajma mr.sc. Slobodan Cvetković. 

Naveo je i da su, takoreći, jedini u okruženju uspjeli napraviti aplikaciju koja će omogućiti da prebrode ovu tešku situaciju te smatra da će uspjeti plasirati sve informacije prema poljoprivrednicima o tome što nude institucije iz ovog sektora.  

U fokusu su, pak, subvencije i konkursi za novčane potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju.

Posjetiocima će, između ostalog, na virtualnim štandovima biti predstavljena poljoprivredna mehanizacija, traktori, kombajni, priključne mašine, oprema za navodnjavanje, sredstva za zaštitu bilja, najnovije tehnologije u sektoru ove proizvodnje.

Nije zamjena za tradicionalni sajam

Za sve izlagače i zainteresovane posjetioce organizovani su B2B sastanci, od 18. do 21. maja, od 10 do 17 sati.

Organizovana je i nagradna igra u kojoj je glavna nagrada traktor Belarus 82.1. Uslov za učestvovanje je važeća vozačka dozvola za Belarus traktor, kupljen u ovoj kompaniji ili kod ovlaštenih distributera.

Novosadski sajam naglašava da ova manifestacija nije zamjena za tradicionalni poljoprivredni sajam i da se nada da će onaj Međunarodni biti održan od 18. do 24 septembra, ukoliko se stvore uslovi za to.


Tagovi

Dani poljoprivrede online Novosadski sajam Digitalno izdanje Sajam


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner