Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 11.05.2021. 17:00

Novosadski sajam organizuje Dane poljoprivrede online - promocija agrara

Četiri dana, od 18. do 21. maja, biće prilika za još jednu promociju poljoprivrede, kao i proizvoda, usluga, saznanja i iskustava iz inostranstva.

Foto: Novosadski sajam
  • 51
  • 7
  • 0

Novosadski sajam je odlučan u nastojanjima da bude podrška i tačka povezivanja privrede Srbije sa privredama drugih zemalja i izlagača sa publikom. U mjesecu u kojem je inače održavan najveći agrobiznis događaj na ovim prostorima - Međunarodni poljoprivredni sajam, Novosadski sajam na platformi ExpoOnline.rs, organizuje Dane poljoprivrede online.

Četiri dana, od 18. do 21. maja, biće prilika za još jednu promociju poljoprivrede, kao i proizvoda, usluga, saznanja i iskustava iz inostranstva. Mogućnost da se predstave u digitalnom okruženju imaće i pojedinci, ali i predstavnici firmi koje se bave agrarom - od proizvođača do prerađivača, finansijskih institucija, organizacija i udruženja. Pored izlagača iz Srbije, nastupiće i firme iz Češke, Španije, Rumunije, Holandije i Hrvatske.

U fokusu novčani podsticaji

U fokusu događaja biće subvencije i finansijski podsticaji poljoprivredi i ruralnom razvoju. Posjetiocima će, između ostalog, na virtuelnim štandovima biti predstavljena poljoprivredna mehanizacija, traktori, kombajni, priključne mašine, oprema za navodnjavanje, sredstva za zaštitu bilja, najnovije tehnologije u oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Otvoren prvi online Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Nagrada poklon igre - Belarus traktor

Tokom Dana poljoprivrede online kompanija Agropanonka organizuje Poklon igru u kojoj je glavna nagrada traktor "Belarus 82.1".

 Zemlja partner virtuelnih Dana poljoprivrede je Češka Republika, a Zlatni sponzor Al Dahra.


Tagovi

Novosadski sajam Dani poljoprivrede Online ExpoOnline Belarus traktor


Autorica

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner