AgroKlub.ba

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Sajmovi & događanja » Ne propustite Pčelarski sajam u Gudovcu

Ne propustite Pčelarski sajam u Gudovcu

Bjelovarski sajam

Ne propustite Pčelarski sajam u Gudovcu

Datum: 11.01.2017. 10:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Istovremeno uz 13. međunarodni pčelarski sajam, u Gudovcu će se 11. i 12. februara, održati Izložba vina i vinogradarske opreme.

Na Sajamskom prostoru Gudovac, u organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o. i Hrvatskog pčelarskog saveza 11. i 12. februara 2017. godine održat će se 13. međunarodni pčelarski sajam.

Najveći pčelarski sajam u regiji ponovno očekuje nastup preko 100 izlagača, te dolazak hiljade posjetitelja iz Republike Hrvatske i okolnih država. Na prethodnim pčelarskim sajmovima bilježe nastup izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Mađarske, Finske, Francuske, Austrije, Ukrajine, Italije, Češke, Poljske i Grčke.

Uz tradicionalni Pčelarski sajam ponovno će se u istom terminu održati i Izložba vina i vinogradarske opreme (paviljon 9), koja će svojim sadržajima ponovno obogatiti "najslađu" sajamsku manifestaciju.

Pčelarski sajam će tradicionalno biti podijeljen u 3 osnovne cjeline:

  1. izložba i prodaja meda i pčelinjih proizvoda - Paviljon 1 i Paviljon 8.
  2. izložba i prodaja pčelarske opreme - Paviljon 8,
  3. edukativni dio - Paviljon 4 (Aukcijska dvorana).

Pčelari inovatori će ponovno moći prikazati svoje inovacije u posebnom izložbenom prostoru. Od ostalih događanja izdvajaju amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, kulinarski show, te kao novost - ocjenjivanje najljepše uređenih izložbenih prostora.

Iz Bjelovarskog sajma skreću pažnju svim izlagačima iz inozemstva koji žele promovirati ili prodavati svoju robu na Pčelarskom sajmu da se jave kako bi dobili sve potrebne informacije vezane uz privremene radne dozvole i carinske propise Republike Hrvatske.

Prijave za Pčelarski sajam primaju se do popune izložbenog prostora ili najkasnije do petka 27. 1. 2017. godine.

Foto: bj-sajam.hr

Broj pregleda članka: 310; Uspješnost članka: 23.5

Tagovi: Gudovac, Bjelovarski sajam, Pčelarski sajam, Izložba vina

Ključne riječi članka: ne, propustite, pcelarski, sajam, u, gudovcu, sajam, pčelarski, ponovno,  paviljon, hrvatske, pčelarski sajam


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!