Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 20.10.2016. 10:00

Ne propustite "Jesen u Visokom"

Izložbeno-prodajni sajam poljoprivredno-prehrambenih proizvoda "Jesen u Visokom" održat će se u KSC Mladost 4. i 5. novembra.

Foto: Vipromo
  • 758
  • 122
  • 0

Poljoprivredni sajmovi su odlična prilika da pored prodajnog karaktera izlagači promovišu svoju proizvodnju, svoju kompaniju, uspostave nove kontakte i pronađu nove poslovne ideje. Već početkom mjeseca novembra zainteresovanim će se ukazati jedna takva prilika.

Općina Visoko je organizator manifestacije - Izložbeno-prodajnog sajma poljoprivredno-prehrambenih proizvoda “Jesen u Visokom” koja će se održati u KSC “Mladost” i trajat će dva dana: petak i subotu (04 - 05.11.2016. godine). Ovo će biti 12. po redu sajam koji svake godine okuplja veliki broj izlagača. Na proteklim sajmovima u prosjeku je učestvovalo preko 50 izlagača sa raznovrsnom ponudom.

Između ostalog redovni učesnici su organski proizvođači, proizvođaći suhomesnatih proizvoda i raznih sireva, proizvođači voća i povrća, pčelinji proizvodi, začinsko i ljekovito bilje, te mnogobrojna udruženja i kompanije koje u sklopu sajma imaju priliku za ličnu prezentaciju i uspostavljanje novih poslovnih kontakata. Također predviđeni su i popratni sadržaji edukativnog karaktera, okrugli stolovi, radionice i izložbe.

Pozivaju sve svi zainteresovani privrednici (pravna i fizička lica te udruženja), samostalni individualni proizvođači poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, koji se bave proizvodnjom hrane namijenjene tržištu, da svoje učešće na Sajmu mogu prijaviti u Službu za finansije, privredu i lokalni ekonomski razvoj, na telefone: 032 732 546 i 032 732 562 ili na e-mail: e-salter@visoko.gov.ba najkasnije do 25.10.2016. godine.

Foto: Vipromo


Tagovi

Sajam Izlagači Visoko Sir Voće Povrče Bilje Udruženja Radionice Privrednici Tržište


Autor

Adi Pašalić

Više [+]

Magistar Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta u Sarajevu sa specijalizacijom na odsjeku Tehnologija uzgoja životinja. Autor je dva samostalna razvojna projekta i jednog istraživačkog rada iz područja mljekarstva. Najviše ga zanimaju teme iz područja uzgojno selekcijskog rada i farmerskog poslovanja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić