Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam hrane
  • 29.11.2016. 10:00

Ne propustite 43. Sajam hrane u Budvi

Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizovaće se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi.

Foto: jadranskisajam.co.me
  • 208
  • 8
  • 0

Već 43. Sajam hrane održat će se od 20. do 23. aprila 2017. godine na Jadranskom sajmu u Budvi. Posvećen agrobiznisu, Sajam hrane okuplja izlagače iz oblasti prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, mediteranskih kultura, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane, prerade ribe, konditorskih proizvoda, pakovanja i ambalaže.

Namijenjen je i predstavljanju opreme za preradu i pripremu hrane, proizvoda hemijske industrije, ponude proizvođača, uvoznika i distributera poljoprivredne mehanizacije, kao i proizvoda i usluga distributivnih lanaca.

Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizovaće se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi. Tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke industrije, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regiona, uoči ljetnje turističke sezone, pružaju magućnost da na efikasan način, u kratkom vremenu ostvarite značajne komercijalne efekte.

Posebno mjesto Sajma hrane u prodajno-promotivnim aktivnostima prehrambene i pratećih industrija potvrđuje i oznaka UFI Approved Event, kojom je Globalna Asocijacija Sajmova istakla međunarodni i poslovni značaj manifestacije.

Ispod teksta, u dokumentu, pronađite pozivicu za sajam. Rok za prijavu je 8. aprila 2017.

Foto: jadranskisajam.co.me


Dokumenti


Tagovi

Sajam hrane Budva Sajam turizma Sajam ekologije Jadranski sajam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.