AgroKlub.ba

\

Sajmovi & događanja

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Sajmovi & događanja » Ne propustite 43. Sajam hrane u Budvi

Ne propustite 43. Sajam hrane u Budvi

Sajam hrane

Ne propustite 43. Sajam hrane u Budvi

Datum: 29.11.2016. 10:00

Kategorija:

Sajmovi & događanja

Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizovaće se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi.

Već 43. Sajam hrane održat će se od 20. do 23. aprila 2017. godine na Jadranskom sajmu u Budvi. Posvećen agrobiznisu, Sajam hrane okuplja izlagače iz oblasti prehrambene industrije, poljoprivredne proizvodnje, vinarstva i vinogradarstva, alkoholnih i bezalkoholnih pića, mediteranskih kultura, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane, prerade ribe, konditorskih proizvoda, pakovanja i ambalaže.

Namijenjen je i predstavljanju opreme za preradu i pripremu hrane, proizvoda hemijske industrije, ponude proizvođača, uvoznika i distributera poljoprivredne mehanizacije, kao i proizvoda i usluga distributivnih lanaca.

Paralelno sa 43. Sajmom hrane, organizovaće se 26. Međunarodni Sajam turizma i 22. Sajam ekologije što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi. Tradicionalno prisustvo brojne publike, predstavnika turističke industrije, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regiona, uoči ljetnje turističke sezone, pružaju magućnost da na efikasan način, u kratkom vremenu ostvarite značajne komercijalne efekte.

Posebno mjesto Sajma hrane u prodajno-promotivnim aktivnostima prehrambene i pratećih industrija potvrđuje i oznaka UFI Approved Event, kojom je Globalna Asocijacija Sajmova istakla međunarodni i poslovni značaj manifestacije.

Ispod teksta, u dokumentu, pronađite pozivicu za sajam. Rok za prijavu je 8. aprila 2017.

Foto: jadranskisajam.co.me

Broj pregleda članka: 168; Uspješnost članka: 12.4

Tagovi: Sajam hrane, Budva, Sajam ekologije, Sajam turizma, Jadranski sajam

Ključne riječi članka: ne, propustite, 43, sajam, hrane, u, budvi, hrane, sajam, industrije, proizvoda, sajam hrane


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!


Dokumenti Ne propustite 43. Sajam hrane u Budvi

Prijavnica za 43. Sajam hrane

Prijavnica za 43. Sajam hrane
veličina datoteke: 0.17 MB

Vezani članci - Sajam hrane

Sajam hrane u Veroni od 9. aprila
25.03.2017.