Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Belgrade 2020
  • 08.08.2019. 15:30
  • Grad Beograd, Beograd

Međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva od sljedeće godine i u Beogradu

Beogradski međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, Agro Belgrade 2020, održava se od 30. januara do 01. februara sljedeće godine na Beogradskom sajmu i predstavlja vodeću manifestaciju u regionu Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope.

Foto: Facebook/AgroBelgrade
  • 100
  • 8
  • 0

Beogradski međunarodni sajam voćarstva, vinogradarstva i povrtarstva, Agro Belgrade 2020, održava se od 30. januara do 01. februara sljedeće godine na Beogradskom sajmu.

Agro Belgrade 2020 predstavlja vodeću manifestaciju u regionu Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope. Događaj je sajamsko-konferencijskog tipa i okuplja najvažnije kompanije iz područja voćarstva, vinogradarstva, povrtarstva, kao i većinu poljoprivrednih zadruga iz Srbije.

Informirajte se o aktualnostima u agraru

Sajamski dio rezerviran je za preko 1.000 izlagača, uključujući najveće svjetske kompanije, dok će se prateći konferencijski program i okrugli stol baviti aktualnim izazovima u agraru, kao što su primjena suvremenih teholoških rješenja u poljoprivredi, organska proizvodnja, EU politike u poljoprivredi i utjecaji klimatskih promjena na proizvodnju hrane.

O sajmu se možete informirati iz brošure koja se nalazi ispod teksta.

Cilj poljoprivrednog sajma je da privuče najširi krug zainteresiranih strana i ostvari komunikaciju sa onima koji žele proširiti krug svojih poslovnih kontakata i biti u toku sa suvremenim trendovima u agrarnom sektoru.

Na 25.000 kvadratnih metara izložbenog prostora bit će prisutno 1.000 izlagača, a očekuje se oko 50.000 posjetitelja u tri dana sajma i 12 konferencija.

Kako brendirati agroproizvode - saznajte na sajmu

Posjetiteljima će se na manifestaciji predstaviti renomirane sjemenarske kuće, proizvođači i distributeri poljomehanizacije, predstavnici prehrambene industrije, tematske nevladine organizacije i fondovi, konsultantske kuće, znanstvene institucije i mnogi drugi.

Saznajte nešto novo o brendingu i reklamiranju poljoprivrednih proizvoda, o kontroli kvalitete, certifikaciji i standardizaciji, o opremi i komponentama za održavanje poljoprivredne mehanizacije, rezervnim dijelovima, servisima i mnogim drugim temama.


Dokumenti


Tagovi

Međunarodni sajam AgroBelgrade 2020 Sajam poljoprivrede Regionalna manifestacija Agrarni sektor Sajam voćarstva vinogradarstva i povrtarstva Poljoprivredne zadruge


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.