• Opština Modriča
  • 14.06.2017. 10:00

Međunarodni sajam ruralnog stvaralaštva u Tarevcima

Pozivaju se svi poljoprivredni proizvođači, njihova udruženja i zemljoradničke zadruge, prerađivači poljoprivrednih proizvoda, turističke organizacije te proizvođači ruralnih proizvoda.

Foto: Facebook/OPZ
  • 453
  • 23
  • 0

VIII. međunarodni sajam ruralnog stvaralaštva TAREVCI 2017 organiziraju Opšta poljoprivredna zadruga "Tarevci" p.o. iz Tarevaca, opština Modriča, u saradnji sa Nezavisnim biroom za razvoj Modriča, Udruženjem "4T" Tarevci-Modriča i Udruženjem "Povratak, posao i opstanak u modričkoj regiji".

Sajam će se održati od 20. do 22.7. 2017. godine, u centru Tarevaca na glavnom seoskom trgu sa naslonom na Omladinski dom, njegove kapacitete i infrastrukturu.

Na trgu će biti štandovi svih učesnika, otvaranje i zatvaranje Sajma, a u Omladinskom domu će biti edukativni sadržaji, Stručno savjetovanje, Okrugli sto i drugi edukativni sadržaji.

Pozivaju se svi poljoprivredni proizvođači, njihova udruženja i zemljoradničke zadruge, prerađivači poljoprivrednih proizvoda i njihova udruženja i zadruge, turističke organizacije, proizvođači ostalih ruralnih proizvoda (seosko zanatstvo, kućna radinost, itd.) da dođu na VIII sajam kao izlagači.

Za dodatne informacije možete se javiti kontakt osobi Nahdet Sulejmenu, na telefon: 053/813-727 ili 061/178-459.

Foto: Facebook/OPZ "Tarevci"


Tagovi

Tarevci OPZ "Tarevci" Sajam ruralnog razvoja Ruralni razvoj


Autorica

Maja Celing Celić

Maja Celing Celić

Maja je hobi vrtlarica s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi