Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Brčko 2018
  • 26.10.2018. 14:30

Međunarodni Sajam privrede Brčko 2018 - jedan od najznačajnijih privrednih događaja

Važnost sajma potvrđuje višegodišnji kontinuitet – tradicija održavanja Sajma, rezultati uspjeha, veliki broj izlagača kako domaćih tako i stranih.

Foto: Facebook/Katarina Djurovic
  • 161
  • 15
  • 0

Međunarodni sajam privrede/gospodarstva je izuzetna prilika da se na jednom mjestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmjene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti.

Privredna komora Brčko distrikta BiH i ove godine organizuje 17. Međunarodni Sajam Privrede/Gospodarstva "Brčko 2018" i to u periodu od 8. do 10. novembra 2018. godine. 

Brčanski sajam predstavlja jedan od najznačajnijih privrednih/gospodarskih događaja na našim prostorima, što potvrđuje višegodišnji kontinuitet – tradicija održavanja Sajma, rezultati uspjeha, veliki broj izlagača kako domaćih tako i stranih.

Sajam se i ove godine održava na lokaciji bivšeg TC Tropik, u Ul. Petra Kočića bb Brčko distrikt BiH. Ova lokacija se pokazala kao izuzetno pogodna za održavanje ove privredne manifestacije, te vjerujemo da će kontinuitet kvaliteta biti zadovoljen i ove godine, najavljuju organizatori. 

Pored sajma u novembru održat će se i 2. biznis forum u Brčkom, što će upotpuniti priču i dati odgovore na to koji je najbolji način da se unaprijedi privredni i poslovni ambijent u Distriktu i spriječi odlazak ljudi s tih prostora, saopćeno je iz Vlade Brčko distrikta BiH.

Prijaviti se možete još danas, a prijavni obrazac možete preuzeti ispod članka


Dokumenti


Tagovi

Brčko 2018 Brčko Sajam privrede Biznis forum


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.