Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam pčelarstva
  • 22.08.2019. 08:00
  • Pomoravski okrug, Jagodina

Međunarodni sajam organiziranog pčelarenja u Jagodini

Četvrti po redu Međunarodni sajam pčelarstva bit će održan u Jagodini, 24. augusta, u izletištu Potok, u 10 sati. Sajam organizira Društvo pčelara Pomoravlje, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Jagodine. Ulaz je besplatan.

Foto: Bigstockphoto/Galaganov
  • 62
  • 7
  • 0

Četvrti po redu Međunarodni sajam pčelarstva bit će održan u Jagodini, 24. augusta, u izletištu Potok, u 10 sati. Sajam organizira Društvo pčelara Pomoravlje, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Jagodine.

Manifestacija će okupiti sve ključne aktere, koji će imati priliku da predstave proizvode i usluge, ali i da se upoznaju sa najnovijim tendencijama u oblasti pčelarstva.

Izložba kompletne pčelarske opreme

Posjetitelji će moći vidjeti i bogatu izložbu pčelarske opreme, između ostalog, košnice, satne osnove, dimilice, vrcaljke, opremu za vrcanje meda, sredstva za prehranu i zaštitu pčela, lijekove i stimulativna sredstva, ambalažu, medonosne biljke i drugo.

Ovogodišnji sajam u Jagodini značajan je i zbog velikog jubileja, odnosno, proslavljanja 140 godina organiziranog pčelarenja na prostoru Jagodine i okoline pa je u tu svrhu odštampan i bilten.

Ulaz na sajam je besplatan.


Tagovi

Međunarodni sajam pčelarstva Tendencije u pčelarstvu Pčelarska oprema Organizirano pčelarenje


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.