Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • BEOPLANTFAIR 2019
  • 03.04.2019. 18:00

Međunarodni sajam hortikulture u Beogradu

Sinonim za Međunarodni sajam hortikuluture, u Beogradu - Beoplantfair je "Bašta u srcu grada". Ovaj najmirisniji, najšarmantniji, i najšareniji događaj Beogradskog sajma, tradicionalno obogaćuju i tematske izložbe.

Foto: Beogradski sajam
  • 95
  • 21
  • 0

Sinonim za Međunarodni sajam hortikuluture, u Beogradu - Beoplantfair je "Bašta u srcu grada". Ovaj najmirisniji, najšarmantniji, i najšareniji događaj Beogradskog sajma, tradicionalno obogaćuju i tematske izložbe. U pitanju su Izložba ljekovitog bilja i preparata od meda pod nazivom "Darovi prirode", Izložba baštenskih i parkovskih mašina - "Motoplantexpo" i Izložba organske proizvodnje "Organic fest".

Izlagači iz zemlje i inostranstva predstavljaju sve oblasti hortikulture, od uzgajanja cvijeća i cvjetnog materijala, proizvodnju sadnica i sjemenskog materijala, voćarstvo, vinogradarstvo, pčelarstvo, uzgoj ljekovitog bilja, uzgoja i održavanja zelenih površina do pejzažne arhitekture.

Prijave se nalaze u dokumentima ispod teksta

Zemlja učesnica pored Srbije je Italija, na sajmu se očekuje preko 100 izlagača na oko 3.000 m2 zatvorenog izložbenog prostora i 900 m2  otvorenog prostora. Očekuje se oko 4.000 posjetilaca. 

Sajam će se održati od 04. do 07. aprila, u Hali 5


Dokumenti


Tagovi

Beoplantfair Sajam hortikulture Motoplantexpo Beogradski sajam Bašta u srcu grada


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.